välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vatten avlägsnas från hydrauliska system

Postad av : Jeanette Morales

Vatten i en oljebaserad hydraulisk pump gör det betydligt mindre effektiv. Detta beror på att pumpen är beroende av olja under tryck för att fungera. Om det är vatten i den, är oljans trycket minskar och pumpen inte fungerar så bra



Det finns två olika sätt att få vatten ur din pump, beroende på hur mycket vatten i den:. med hjälp av filter (för små belopp) eller brännerier (för stora belopp)

Filtrering


1.
Använd polymera filtrering för situationer där det finns en liten mängd vatten i rören. Detta kommer att visas som små bubblor varvas hela oljan.
2.
Skruva filtren in i systemet och pumpa oljan genom dem.
3.

Tillåt filtren för att fylla på med vatten, de blir svullna som de gör så
4
bort filtren. . . Eftersom oljan kan passera genom dem, men vatten kan inte, kommer de att ta de små mängder vatten och ta bort dem från systemet.

Destillation


1.
Skapa ett vakuum att trycket och din hydrauloljan minst 25 inches av kvicksilver (som är samma som 12 pounds per kvadrattum). Detta kommer att sänka kokpunkten för vatten så att du kan värma den kombinerade olje /vatten flytande utan att skada olja.
2.
Värm hydrauloljan 135 grader. Eftersom du har tryck det kommer kokpunkten för vatten har reducerats till denna temperatur.
3.
Låt det förångade vattnet kan försvinna.

tips och varningar


  • Kontakta eller anlita en professionell innan du prova det här.
    Previous:nothing
    Next:hur man gör en flytande sväng fast
    
    Copyright © 2011 give2all.org