välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man köper ett tunnland av månen

Postad av : Annika Hultén

Det har funnits en viss bävan och mystik kopplad till månen ända sedan människan först såg mot natthimlen. Människor har alltid drömt om att besöka månen, men väldigt få någonsin få chansen. Även om du aldrig göra det till månens yta, kan du fortfarande ha alla nödvändiga dokument som visar och anger att du äger en utmärkt bit av fastigheter där uppe
1.
Besök Lunar Registry och läsa på hemsidan för att lära sig vad du får när du köper ett tunnland av månen. (Följ länken i Resources. )
2.
Läs på Kennedy 2 Lunar Exploration Project genom att följa länken i Resources. Också forskning Lunar Republiken Society, för att se vad du köpte din lunar acre innebär.
3.
Klicka på länken "Klicka här för att beställa nu!" eller "Köp en Acre på månen" för att fortsätta i ditt köp av en lunar tunnland. En ny sida kommer upp som förklarar mer om ditt köp.
4.
Välj en plats på månen där du vill att din acre ska placeras. Priserna varierar beroende på plats. Kolla in specialerbjudanden också. De är vanligtvis markeras med grönt direkt under namnet på regionen månen du investerar i.
5.
Fyll i nödvändig information, inklusive ditt namn (eller namnet på person du köper ett tunnland för om köpet är en gåva). Du kan också köpa en måne atlas som visar din fastighet i större detalj än den bild som medföljer ditt paket. Du kan också lägga en stjärna i stjärnbilden Corvus att ditt paket. Ingen av de uppgifter du anger vidare eller överlåtas till någon annan part. Klicka på knappen "Fortsätt" längst ner på sidan när du har angett din information.
6.
Fyll i alla obligatoriska uppgifter om utbetalning sidan. Klicka på "Fortsätt" när du är klar. På sidan som dyker upp, kan du välja att betala din acre (s) med ett kreditkort eller via PayPal. Gör ditt val och klicka på "Fortsätt. " Ange den information på nästa sida och klicka på "Beställ nu. "Du får snart dokument som anger att du äger ett tunnland (eller hektar) av oberoende av vilken del av månen som du valt. Ta hand om dessa handlingar, eftersom du kan behöva dem om du någonsin gör det till månen för att besöka din bostad.

tips och varningar


  • Läs hela webbplatsen för att ta reda på exakt vad du köper och vad ditt köp innebär om organisationens månen prospektering projektet lyckas.
  • Ägs månen egendom är inte erkänd av någon myndighet. dess rättsliga status ofta är omtvistat. Många tror att inköp lunar egendom är bara en nyhet. NASA eller någon annan statlig organisation, deltar inte i att sälja tunnland av månen.
    
    Copyright © 2011 give2all.org