välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar en högspänd likström permanentmagnetmotor

Postad av : Camilla Näslund

Med betoning på grön teknik, många människor gör sitt bästa för att genomföra denna teknik i sina egna liv. Det enda stora nackdelen med tekniken har varit så. En stor del av befolkningen inte har råd med kostnaden, men det finns ett växande segment av människor som gör sina egna alternativ energi enheter. Här är en hur man på att hitta din egen DC permanentmagnetmotor, så du kan göra en fungerande väderkvarn
1.
Post en annons på Freecycle eller Craiglist. Du kan hitta högspänd likström permanentmagnetmotor på gamla löpband. Dessa är små motorer men, och är oftast bra för nybörjaren, men för de mer förväg, kommer du förmodligen ha en större motor.
2.
Handla på Ebay. EBay är en utmärkt källa för DC permanentmagnetmotorer. Bestäm utgång som du behöver, och den stil som fungerar bäst för dig, och du bör kunna hitta just det du behöver på eBay.
3.
Kontrollera din lokala bärgning gård. De ibland har generatorer som fungerar för ditt projekt. Kom ihåg, forskning nyckeln till att hitta exakt vad du behöver. Gör din forskning kommer att ge dig bra idéer på var du ska leta för motorn.
4.
Prova annonsering på gratis webbplatser. Annonsera exakt vad du behöver, och många gånger någon kommer att ha precis vad du behöver. Förklara vad du ska använda motorn för, och många gånger folk kommer att vara ännu mer benägna att sälja eller ge dig motorn.

    
    Copyright © 2011 give2all.org