välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar en orm hud

Postad av : Stefan Svensson

Det finns över 2. 700 arter av ormar i hela världen. De finns i alla länder utom Antarktis, Grönland, Island, Irland och Nya Zeeland. Det är inte förvånande att hitta en orm hud här och där. Den goda nyheten är att de 2. 700 arter av ormar, endast 375 av dem är giftiga. Det finns flera saker du kan leta efter som hjälper dig att avgöra vilken typ av orm hud du har hittat
1.
Bestäm storleken och formen på huden. Det finns ett stort diagram i länkarna nedan som hjälper dig att begränsa vad ormen huden skulle kunna vara. Till exempel strumpeband ormar i allmänhet i de medium (1 till 3 meter) kategori när det gäller storlek. Det finns andra indikatorer som huvudform och omfattningen konsistens.
2.
Leta efter ormens färg och mönster. Ormar kan gå från enkla dämpade singular färger till livliga och mycket identifierbara mönster på sina skalor. Mönstren kan på endera sidan av ormen och på baksidan eller magen.
3.
Hitta speciella kännetecken. Ormar variera formen på deras ögon, deras vågar Undertail, anal tallrik och deras svans slut. Letar du efter dessa olika egenskaper i din orm hud bör hjälpa dig smal oddsen för huden är att en viss orm.

    
    Copyright © 2011 give2all.org