välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av elektriska isolerrör

Postad av : Jonathan Nyberg

Elektriska ledningar kommer i många former för att tillgodose behoven av elektriker. De kan utformas för att vara flexibla eller styva, lätt eller tung, till exempel, är en annan typ av ledning som behövs för ett komplext kopplingsschema för en kommersiell byggnad än vad som behövs för ett enskilt hem

Du behöver:
. handlotion.
Hairspray.
Sköljmedel.

Thin Wall Conduit

Tunna vägg kan även kallas elektriska metalliska slangar. Detta stålrör generellt används för att bära ledningar i huset på olika områden där det kan vara ute i det fria. Tunn vägg kan vanligtvis hittas i diameter en halv tum till storleken fyra inches eller större. Den storlek som är den vanligaste är den halv tum sorten. Tunn vägg conduit rekommenderas inte för användning under jord

Tung vägg Conduit

Tung vägg kanal kan komma i liknande storlekar till tunna väggen kanal. Emellertid den tunga väggen kanal byggd med tjockare väggar. Den tunga väggen skyddsrör kan också kallas styva rör. Denna typ av kanal är vanligen används för jord-och utomhus ledningar.

Plast Conduit

ledningar som är gjorda av plast används både inne och ute. Plasten gör den här kanalen ett bättre val än andra kanaler för både utomhus och användning under jord eftersom det inte rost från regn och fukt som finns i smutsen. Greenfield kanal

Greenfield Conduit

är också känd som flexibla metall kanal, eller FMC. Denna speciella kanal används för att installera ledningar i hemmen. Greenfield kanal, dock inte föreslås för användning antingen under marken eller under betong. Dessutom är det inte rekommenderas för användning på platser där ledningen kan bli våt.

Aluminium Conduit

aluminium kanal är en elektrisk ledning som går att generellt finns i kommersiella byggnader snarare än bostäder. Aluminium ledningar som används mer i industriella miljöer delvis beroende på deras förmåga att undvika korrosion. Den aluminium kanal kan också lättare att arbeta med eftersom det är mer flexibelt och lättare att skära än många andra kanaler.

JORDLEDNING

Ledningar under jord används normalt för att installera kablar, t. ex. telefon, kabel och makt. De underjordiska ledningar är vanligtvis mer än 2 inches i storlek. Denna gruppering av ledningar kan ibland kallas en kanal bank och placeras vanligen i mellan byggnaderna.

Clay korrugerad

ledningar som är gjorda av lera används när ledningar kan behöva placeras under marken. Dessa ledare ingår elektricitet och telefon. Leran ledningar kommer oftast i två olika stilar: enkel och multipel kanal. De är gjorda för att motstå värme och förglasning.

    
    Copyright © 2011 give2all.org