välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad gör skramla orm hålor ut?

Postad av : P-O Lennartsson

Skallerormar göra sina lyor i olika utrymmen, allt från ett hål i marken till en skyddad klippavsats. Detta kan göra det svårt att identifiera en håla om ormen faktiskt är synlig inuti. De flesta skallerorm hålor dela vissa egenskaper

Funktion

ofta Skallerormar samlas i grottor, på avsatser av stora klippformationer, eller ens i klippskrevorna att övervintra. De tillbringar vintrarna i grupper eftersom de kombinerade kroppsvärme gör för en varmare håla.

Typer

Eftersom skallerormar kan inte gräva, kan de söka skydd i hålor eller hål kvar av andra djur. Gemensamt garage den val är ledig gnagare hål och Warrens kanin.

Geografi

På grund av varmare klimat, är skallerormar som oftast var bosatta i centrala och södra delarna av USA. Dens vanligtvis kan hittas på sluttningar med god solexponering, och på högre höjder som mindre risk för översvämningar.

Identifiering

Trots att de föredrar att hålla sina hem rena, kan skallerorm hålor ibland identifieras av avföring hittades inuti. Avföringen kan ha knippen av hår eller fjädrar, och kan vara gul, vit eller brun.

Storlek

Antalet skallerormar leva tillsammans i en den kan variera allt från ett tiotal till flera hundra. Det beror på många faktorer, inklusive vilken typ av skallerormen och läget och storleken på den.

Fun Fakta

Skallerormar kommer tillbaka till samma den varje år, så länge den inte störs eller förstörs. Vissa människor tror att de lämnar doft spår att identifiera sitt hem.

    Previous:nothing
    Next:biologiska betydelsen av nukleinsyror
    
    Copyright © 2011 give2all.org