välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Identifiering av vatten buggar i florida

Postad av : P-O Lennartsson

Du behöver:
styrofoam svalare
. Lätt uttag med sladd.
Glödlampa.
Termometer.
Liten fläkt.
Maträtt.
Hö eller gräs.
Liten bricka.
Tavelram glas.
Skruvmejsel.
Carpenters lim.
Vass kniv.

Florida är en stor stat fylld med kärr, kustområden och våtmarker. Många av dessa områden är hem för olika typer av vatten buggar. Dessa varelser finns också i dammar och vattendrag i andra centrala områden av Florida. Vatten fel har tydliga egenskaper som tillåter dem att trivas i vattnet. De har starka ben för att bada och tjocka skal för att skydda dem från för mycket fukt

Giant Water Bugs

Giant vatten buggar -. Även kallad belostomatidae-är brunt vatten buggar som finns i Florida, Montana och andra sumpmarker . Dessa fel är mindre än en tum lång, vilket är hög jämfört med många insekter. Giant vatten buggar också kallas tå biters eftersom de nafsa på folks fötter i vattnet. Män bära upp till 100 ägg på rygg för att hjälpa de kvinnliga vatten bugg. Kvinnor söker ständigt efter hanar att para sig med. Giant vatten buggar är brun eller svart med totalt sex ben. Dessa fel är ofarliga för människor, men de är inte bara irriterande när nafsa på fötter. Vatten buggar leva upp till ett år i genomsnitt.

Vatten Boatman

Vatten båtmän fel är en annan typ av vatten bugg som finns i Florida och andra träsk regioner i Obundna staterna. Vatten roddare njuta av bad i vattnet, men de undviker predatorer eller andra varelser som kunde skada de. Vattnet båtman kallas också vattnet skalbaggen på grund av sin skalbagge-liknande utseende. Dessa buggar är svart och mindre än 1 /2 tum lång. Vatten roddare har fyra långa ben och två små vingar på ryggen. De lever på döda växter och andra råvaror i träsket. De finns också i små dammar och sjöar.

Tillbaka Swimmer

Tillbaka simmare är också inom det träsk och våtmarker i Florida. Dessa varelser kallas tillbaka simmare eftersom de simmar upp och ner på ryggen på toppen eller nära vattenytan. Dessa buggar är svartgrå med totalt fyra ben. Vissa underarter är också röda eller rosa. Tillbaka simmare är mindre än 1 /2 tum lång och de har en diet av larver, sniglar och grodyngel. Dessa fel inte skadar människor, men de kan orsaka smärtsamma bett.

    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org