välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en pneumatisk t-shirt kanon

Postad av : Jeanette Morales

Försäljare vid sportevenemang och konserter projekt ibland T-tröjor in i folkmassan som giveaways. De använder en högtrycks tryckluftspistol att skjuta tröjor högt upp på läktaren. Lufttrycket byggs upp i en luftkammare av pistolen och luft släpps ut i kraft den T-shirt ur tunnan och in i folkmassan. Du kan göra din egen version av denna kanon, ibland känd som en potatis kanon, från PVC-rör och annat material finns på järnhandeln eller hemma centra förbättring

Du behöver:.
2 st av 2-tums diameter PVC-rör .
Bågfil eller PVC röravskärare.
Sandpapper.
Tack trasa.
Borra och bet.
PVC primer och cement.
Schrader ventil från cykel innerslang.
PVC gavel.
Kulventil.
Cykelpump.


1.
Klipp två bitar av PVC-rör till en längd av två meter vardera. Sand båda ändarna av varje rör slät. Ta bort damm med en trasa please.
2.
Borra ett hål tre inches från slutet av ett rör. Använd sandpapper och tackel tyg på insidan och utsidan av hålet för att jämna ut kanterna.
3.
Applicera PVC primer på insidan och utsidan av hålet. Applicera ett lager PVC cement över primern. Applicera ett lager primer runt basen av en Schrader ventil skurits ut från en cykel innerslang. Tryck ventilen genom hålet från insidan av PVC-röret och håll fast den i en minut så att cement till obligationen.
4.
Borsta PVC primer och cement runt slutet av röret nära ventilen. Borsta primer och cement inne i kanten av en PVC gavel. Sätt gaveln på rörets ände och tryck fast den ordentligt tillsammans i en minut för att uppnå en tät försegling.
5.
Applicera primer och cement till andra änden av röret och på insidan kanten av en PVC kulventil. Sätt kulventilen på den andra änden av röret och håll den stadigt i en minut för att uppnå en tät försegling. Du har nu slutfört luftkammaren av din T-shirt kanon.
6.
Applicera primer då cement till ena änden av den andra PVC-rör och till andra sidan av PVC kulventil . Tryck ihop dem ordentligt i en minut för att täta. Det andra röret är fat av din T-shirt kanon.
7.
Fäst en cykelpump till Schrader ventilen. Stäng kulventilen och pumpa luften kammare till ett tryck på 35 pounds per kvadrattum. Lossa pumpen. Fyll fat av kanonen med en hårt rullade T-shirt. Sikta med kanonen bort från människor, husdjur och föremål och öppna kulventilen att skjuta den T-shirt.

Tips och varningar


  • Använd högtryck PVC-rör avsedd för minst 70psi.
  • Du kan använda skum bollar, potatis eller andra objekt att skjuta ur kanonen.
  • Detta kanonen kan explodera. Försäkra dig om du har cementerad det ordentligt och att cement är torr innan den används.
  • Använd inte högt tryck i kanonen och aldrig rikta kanonen på någon.
    Previous:nothing
    Next:destillation förfaranden
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org