välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad gör en rättsmedicinsk dokument examinator göra?

Postad av : P-O Lennartsson

Kriminalteknik är användningen av vetenskap i det rättsliga området. Kriminaltekniska dokument undersökning handlar specifikt om att använda dokumentanalys i domstolsprocesser

Du behöver:
råttfällebil
. String.
Superlim.
Sax.
Stick.

Beskrivning

Forensic dokument examinatorer titta på handstil, skrivmaskinskrift typer av bläck eller papper, och andra egenskaper om dokument för att lära sig viktiga saker om dem.

Applications

Forensics kan bidra till att avgöra äktheten i ett dokument och avslöja förfalskningar, e. G. , genom att jämföra handstilen på den person som påstås skrev ett dokument till själva dokumentet.

Restaurering

Dokument examinatorer kan också återställa delvis förstörts eller oläsliga dokument med hjälp av teknik som digitala tillbehör. Detta kan bidra till att ge nödvändiga handlingar för ett domstolsärende.

Rapportering

Forensic dokument förarprov skall utarbeta detaljerade rapporter om sina resultat och vittna i rätten som expertvittnen.

Missuppfattningar

Forensic dokument undersökning, medan det handlar om handstil, är inte samma sak som handstil analys (grafologin). Det senare handlar om psychoanalyzing personer baserat på detaljer i deras handstil, vilket dokument examinatorer inte gör.

    Previous:nothing
    Next:Vad gör en rättsmedicinsk entomolog?
    
    Copyright © 2011 give2all.org