välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

bevarandet av medicinalväxter och dess betydelse

Postad av : Jonathan Nyberg

Människor har länge förlitat sig på medicinalväxter för att bota sina krämpor. Under 2010, medicinalväxter spelar fortfarande en viktig roll i våra liv. Nästan en fjärdedel av amerikanerna ta botaniska tillskott. Floran av tropiska regnskogar leveranser ensam ingredienser för 25 procent av våra läkemedel. Med en så liten andel av växter handlingar, är bevarandet viktigt

Du behöver:.
Terrängkartan
. Härskare.
Kompass.

Möjliga Cancer botemedel

Den amerikanska Cancer Institute uppskattar att upp till 70 procent av de växter som identifierats som möjliga cancer kommer från regnskogar.

Botaniska Tillägg

Botaniska kosttillskott såsom echinacea härrör från lila rudbeckia, som finns i prärier. Prärier är en av de mest hotade ekosystem på jorden.

Vanliga växter

Även vanliga växter är värda att bevara, såsom pil som salicylsyra härstammar en föregångare i utformningen av acetylsalicylsyra.

förlorade möjligheter

möjligheter att identifiera medicinalväxter krympa dagligen som människor har ökat planetens utdöende räntan med 10. 000 procent, vilket ökar behovet av att bevara.

Ekonomiskt värde

Bevarande av medicinalväxter har stort ekonomiskt värde, med amerikanerna spenderar över $ 3 miljarder årligen på dessa kryddor.

    Previous:nothing
    Next:fytokemiska analys av medicinalväxter
    
    Copyright © 2011 give2all.org