välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en bro av trä rep

Postad av : Camilla Näslund

Människor konstruerar trä repbroar att passera leriga eller blöta fläckar längs stigar i skogen. Det finns många varianter på hur man bygger en bro av trä rep. Du bör använda en enkel konstruktion metod när det är möjligt så att du enkelt reparera bron som ett avsnitt är sliten eller börjar ruttna. Trä repbroar kan förhindra våta fötter och ännu viktigare, förhindra erosion spår

Du behöver:. .
Tolv 2-av-4-av-36-tums lövträplankor
Borra pressen.
1-tums borr.
Fyra 80-tums profiler av 1-tums rep.
Fyra 4-genom-4-av-60-tums inlägg.
Post hål grävare.
36-tum bred gångstig som passerar.
Fyra insatser.
Mallet.


1.
Sätt upp borr press för att borra igenom 4-tums bredd på båda ändar av 2-av-4-av-36-tums lövträ styrelser, ca 6 inches in från änden med en 1-tums borr. Borra de 12 styrelser.
2.
Tråd en 80-tums avsnitt av rep genom ett hål i ena sidan av brädet. Lämna minst 12 inches av överskott rep på utsidan av styrelsen. Knut linan och igenom samma sida på ett annat hål och knut det. Fortsätt med denna process tills du har gängade repet igenom alla ena sidan av varje av de 12 styrelser. Trä den andra rep genom andra sidan av styrelser med samma process.
3.
Borra två hål i varje 4-genom-4-av-60-tums post. Borra ett hål 12 inches ner från toppen av varje inlägg. Borra det andra hålet 16 inches upp från botten av varje inlägg. Använd en 1-tums borr och borra tryck på för att borra hålen.
4.
Gräv ett 2-fots djup hål för varje inlägg med ett inlägg hål grävare. Placera inlägg 36 inches isär på varje sida av stigen korsningen och i ca 6 inches från kanten av korsningen.
5.
Trä ena änden av repet genom varje mindre hål i stolparna. Fäst vajern bort med en dubbelknut på baksidan av stolpen. Gör detta på varje inlägg.
6.
Thread en 80-tums delen av 1-tums rep genom det översta hålet på vänstra sidan i inlägget. Dra den över korsningen och genom det översta hålet i de andra inlägget. Detta är den ledstången. Lämna en jämn del av rep hängande utanför varje baksidan av inlägget. Gör samma sak med en andra på 80 tum delen av 1-tums rep med inläggen på höger sida av bron. Knyt av överskott repet till en insats. Kör insatsen i marken med hjälp av en klubba. Du bör köra den på en diagonal tillbaka från posten. Gör detta med varje del av överskott rep på varje inlägg.

Tips och varningar


  • Använd endast denna bro att passera ytlig våta eller leriga områden längs en stig. Använd den inte att passera över höga korsningar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org