välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger snabba bilar mus fälla

Postad av : P-O Lennartsson

Bli stjärna i din råttfällebil ras genom att bygga den snabbaste råttfällebil och imponera på dina vänner med ren fart. Reta din katt eller lillebror med en råttfälla bil byggd för hastighet. En vinnande råttfällebil är resultatet av lätta material, och vissa tester för att hitta rätt kombination av delar. Begränsa dig inte till att följa anvisningarna till punkt och pricka. Läs tipsen sektion för att få ändringar du kan göra för att ytterligare öka hastigheten på din råttfällebil

Du behöver:
trä mus fälla.
Handsåg.
4 öga krokar.
2 trä dymlingar.
4 brickor av gummi.
4 leksaksbil hjul.
Superlim.
1 fot lina.
Maskeringstejp.
Grafit pulver.


1.
Bort onödiga trä från råttfällan med handsåg och lämna en ram för bilen. Innan kapning, undersöka råttfälla. Låt träet där musen fällan är monterade, och en 1 /2 tum trälist på vardera kortsida. Ramen för bilen behöver ett stycke, så lämna en remsa av trä som förbinder kortsidorna.
2.
Skruva två ögon krokar i varje kortsida råttfälla. Se till att ögat krokarna förlänga samma avstånd från kanten av råttfälla.
3.
Skär dymlingar en tum längre än den korta sidan av råttfällan med handsåg.

4.
Sätt en träpinne i ögat av en krok på ena sidan av råttfälla. Skjut in två brickor av gummi på pluggen. Sätt i pluggen i den andra kroken. Den gummibrickor måste vara mellan ögat krokar. Upprepa på andra sidan av råttfällan med de återstående pluggen och brickor gummi. Dessa är de axlar för din råttfällebil.
5.
Skjut hjulen leksaksbilen på ändarna av dymlingar, en på varje ände av varje dymlingar. Limma ordentligt på plats.
6.
Bind ena änden av strängen på armen av råttfälla. Kopplingsförbehåll strängen närmare vridningspunkten av armen kommer att resultera i högre hastigheter. Limma.
7.
Linda maskeringstejpen runt centrum av bakaxeln för att öka diametern på axeln, vilket ökar hastigheten på din råttfällebil.
8.
Coil den lösa änden av strängen runt maskeringstejp på bakaxeln.
9.
Smörj axlar med grafit pulver .

tips och varningar


  • Välj trä plugg med samma diameter som insidan hål hjulen, och brickor gummi med samma inre diameter som trä dymlingar .
  • en axel med större diameter kommer att resultera i högre hastigheter.
  • hjulen med en mindre ytterdiameter kommer att resultera i högre hastigheter.
  • Använd lättaste material som du kan hitta. Den ljusare din bil är, desto snabbare kommer det att bli.
  • rörliga delar i en råttfälla kan orsaka skada.
    
    Copyright © 2011 give2all.org