välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en Faradays bur

Postad av : Stefan Svensson

En elektronisk puls, EMP är en elektromagnetisk "chockvåg" från en atombomb som skadar elektriska komponenter i sin väg. En EMP påverkar elektroniken om till eller från. I ett sådant fall av angrepp, skulle livet förändras dramatiskt. Tyvärr ger strejker inte varningar. En EMP är en osynlig, tyst jagare som helt enkelt lämnar sina offer med de fruktansvärda följderna.

En faradaybur, tillskriven Michael Faraday, en 19th century pionjär av elektromagnetisk energi, fungerar som en sköld mot effekterna av elektromagnetisk energi. . Faraday teorin att elektromagnetiska vågor naturligt flödade runt ytor av ledande material, inte genom dem

Du behöver:
2 8-fots längder av 2-av-2 styrelser
. 8-fots längd av 2-av-1 ombord.
12-tums piano gångjärn.
10 fot 36-tums sträckmetall skärm.
Bare koppartråd.
Skruvar.
Staples.


1.
Bygg en ram, 18 inches med 12 inches med 12 inches. Skär de båda 2-av-2 skivor i fyra 18-tums längder och åtta 12-tums längd. Detta är den rutan. Skär enda 1-av-2 brädet i två 18-tums längder och två 12-tums längd. Detta är locket. Skruva ramen tillsammans. Placera bräder till en fyrkant. Borra hål för varje skruv att hindra träet från delningen.
2.
Skapa ett inträde lock som säkert fäster i träram. Fäst locket på ramen med ett piano gångjärn. Kom ihåg att ytan där locket och lådan träffas måste ha 100 procent kontakt med varandra, utan luckor för den elektriska strömmen att läcka ut.
3.
Fäst mesh med en elektrisk häftapparat gör jobbet lättare. Håll klammer två inches isär. En Faradays bur behöver inte vara fylld. Metall får inte röra vid elektroniken eller EMP kommer på nytt att utstråla objektet, förstöra de elektroniska komponenten. Kom ihåg att maskorna måste röra överallt för att ge skydd. Inte bara häfta ihop maska till träram. Metall måste vidröra metall för att förhindra att pulsen från att komma in.
4.
Löd en kabel till en av de fyra hörnen och till en koppar-belagd 3/8-tums stången körd minst 5 fot i marken. Använd en stålborste storlek AWG # 4 eller tjockare bar koppartråd. Ju kortare jordledaren det bättre utan skarpa böjar. Skarpa kurvor kommer att orsaka resistens, sänka effektiviteten i marken. Ju finare delarna i vajern desto bättre kommer det att fungera. Det är inte tillrådligt bero på jordningen i ditt vägguttag. Flera tusen volt under en EMP kunde uppsving genom anslutningen. Dessa få preparat kan göra överleva en katastrof lite enklare.

    Previous:nothing
    Next:hur är rev byggs?
    
    Copyright © 2011 give2all.org