välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

användningsområden för mineralolja

Postad av : Stefan Svensson

Mineralolja är en biprodukt av bearbetning råolja till bensin. Det är en klar, luktfri och smaklös vätska som säljs i snabbköp över hela världen som babyolja. Bensinen raffinaderierna sälja produkten eftersom det är billigare att marknaden än det är att avyttra

Makeup Remover

. Mineralolja har förmågan att ta sig igenom smuts och fett uppbyggd som ackumuleras under loppet av en dag. Det remsor det från huden genom att bilda en film över smink, så att skönhet lätt glida av.

Återställ Butcher Blocks och bänkskivor

mineralolja, när det appliceras på en trä skärbräda eller slaktare block, kommer att hjälpa dölja skråmor och repor och gör träet mer böjlig. Mineralolja kommer föryngra utseendet på täljsten bänkskivor, vilket gör disken ser ut som ny.

Förstoppning Cure

Mineralolja används för att behandla förstoppning hos hästar, på grund av dess egenskaper som smörjmedel, och eftersom det fungerar som en hinder för vatten, stoppa absorption av vatten genom tarmen. Mineralolja används som laxermedel i andra djur.

Använder med Clay

När lera används för att göra formar eller märken, är mineralolja tillämpas på formen för att förhindra att mögel fastnar i leran. Mineralolja, när den läggs till polymerbaserade leror, bidrar till att mildra leran.

Industriell användning

mineralolja inte leder ström, så det används för att kyla elektriska komponenter, såsom transformatorer och högspänning ställverk. Hydraulolja är faktiskt mineralolja, som fungerar bra, eftersom det inte kan komprimeras.

    
    Copyright © 2011 give2all.org