välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är mineral rosenkvarts för?

Postad av : Valon Istrefi

Kvarts är den näst mest vanliga mineral i jordskorpan bredvid fältspat. Den levereras i många olika nyanser. En populär sort rosenkvarts, vilket kan vara allt från ljust rosa till en magenta i färg. Folk har hittat rosenkvarts användbar på många sätt

Tillverkning

På grund av sin inneboende styrka och skönhet, rosenkvarts är populär bland landscapers och inredare. Det används för att göra allt från kakel till bokstöd.

Meditativ Använder

Rosenkvarts sägs stärka kreativa krafter och öka kroppens förmåga att läka när det används under meditation. En stjärna rosenkvarts, en mängd olika mineral som uppvisar asterismen-förmåga att bryta ljuset till en sex-röntgats stjärna -. Används i chakrat arbete

Fysisk Använder

Alternativ medicin läkare kan använda rosenkvarts att behandla ett brett spektrum av problem, från migrän till fibromyalgi till problem med blodomloppet. Kvinnor som tvättar ansiktet med vatten som har "laddat" med kraften av rosenkvarts kan minska effekterna av åldrandet på huden.

Symboliskt

Tillsammans med granat, rosenkvarts är Birthstone för personer födda i januari. Det påstås också har drag som gör det fördelaktigt för personer födda under den astrologiska tecken Oxen eller Vågen.

Magiska egenskaper

Rosenkvarts är en pärla i äktenskap och kärlek. Bärs exempelvis i fickan, ökar en persons känsla av egenvärde och kan också medföra sund kärlek i en persons liv genom att "öppna" hans /hennes hjärta.

Artistry

Rosenkvarts är populärt används för att göra hängen och andra smycken. Eftersom det är stark, kan det också vara formade till större dekorativa bitar, de japanska, som tror att kvarts kommer från andedräkten av den heliga vita draken, djur skulptera och andra delar med hjälp av rosenkvarts.

    
    Copyright © 2011 give2all.org