välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

musk deer diet

Postad av : Jonathan Nyberg

Den mysk rådjur är ungefär lika stor som en medelstor hund, och hanarna har långa, distinkt huggtänder och körtlar mysk det är uppskattad i traditionell kinesisk medicin. Lära sig mer om kosten för mysk rådjur kan hjälpa dig att förstå dessa utrotningshotade djur

växtätare

Musk hjortar är gräsätare och de är kända för att konsumera blad, knoppar, bark, örter och lavar. Enligt I Love Indien, mysk hjort äter mer än 130 olika arter av växter.

Säsongsbetonad mat

I området en mysk rådjur lever i och dess temperatur avgör vad som mysk rådjur kan äta. På vintern, mysk rådjur i Himalaya och Sibirien äta markbundna yvig lavar och trädlevande lavar. Under sommaren och i varmare platser, deras kost som huvudsakligen består av gräs, bovete, geranium och spirea.

Tidsplan

mysk rådjur är främst nattaktiva och kommer foder under kvällen eller tidigt på morgonen. Under vintermånaderna, när maten är dålig, kommer de att klättra i träd och äter bark och kvistar.

Läge

Musk rådjur finns vanligen i täta skogar och områden skrubba på höjder som sträcker sig mellan 3. 000 och 14. 000 meter. De kommer att flytta till högre höjder i kallt väder söker barrträd som inte fäller sina löv.

Överväganden

En mysk rådjur är mycket defensivt av dess utfodring territorium. Musk rådjur är ensam, och män och kvinnor kommer bara samlas för att para sig.

    
    Copyright © 2011 give2all.org