välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

orange identifiering av fåglar

Postad av : Jeanette Morales

Ett sätt att identifiera en typ av fågel tittar på olika färger och mönster. En färgglada fågel är lätt att känna igen om du vet vad du letar efter. Orange är en svår färg att kategorisera på grund av sin nära likhet med rött och gult, och variation ofta finns inom samma art mellan olika kön och åldersgrupper. Det är viktigt att veta exakt var man skall leta för färg och märkning innan man kan avgöra de fågelarter

Blackburnian Warbler

Blackburnian Warbler är en liten, insektsätande fågel, väger bara 8,5 gram. De finns i Nordamerika /Kanada och flyttar till Sydamerika på vintern. Den ljusa gul-orange färgen på deras nacke och övre bröst området är en viktig identifierare för denna befjädrade lilla krabaten. Med en back-sida och vingar av grå och en vit buk, orange nyanser stå ut så att de är svåra att missa.

Baltimore Oriole

En kvinnlig Baltimore Oriole ser mycket lik den Blackburnian Warbler. Båda har grå vingar, en vit buk och en gul-orange hals /huvud område. En viktig att tala om skillnaden är att sångare har svart mask-liknande markeringar runt ögonen och ansikte.

Det manliga Baltimore Oriole är dock lätt att upptäcka på grund av hans ljusa orange buk. När du har upptäckt den ljusa färgen, det är helt svart huvud och mörka vingar också framstå som en avgränsad sommargylling egenskap.

Detta sommargylling finns i nordöstra USA och Kanada och Sydamerika under vintermånaderna.

gemensamma korsnäbb

Den gemensamma korsnäbb är en liten, tall kärleksfull fågel som lever i Nordamerika, Europa och Asien i granskog. I Nordamerika är det känt som Röda korsnäbb.

Detta unika fågeln är lätt att identifiera med två vitt skilda egenskaper: flammigt, röd-orange färgen på fjädrar och krokiga karaktär näbben, som hjälper till med att äta kottar.

Precis som Baltimore Oriole finns könsdimorfism mellan en manlig korsnäbb och en kvinnlig korsnäbb. Om du har upptäckt en helt orange korsnäbb, utgå ifrån att det är en hane. En kvinnlig korsnäbb är ofta mer gult och grått, ungefär som sommargylling och sångare. Men ibland en hona kommer vara grön.

Studier fortfarande görs på korsnäbbar, eftersom det finns variation bland de arter som i olika skogar i USA Det finns också två andra sorter, Parrot korsnäbb och det skotska korsnäbb. Alla tre arter är väldigt lika i storlek och färg, med endast en svag storlek skillnad i huvudet och propositionen.

Red grönsiska

Den röda grönsiska är en mycket hotade arter som lever i Sydamerika. Deras underbellies är en djup röd-orange med ljus orange tips mot botten. Färgvariationer beroende på deras ålder, som unga män tenderar att se mer bruna, medan unga kvinnor är en blek version av en vuxen färg.

The Red grönsiska har ofta fötts med den gula kanariefågel att göra raser av fåglar med mycket ljus orange fjädrar, eller en mix av gula svarta och apelsiner finns i två typer av fåglar.

Scissor-tailed flugsnappare

Scissor-tailed flugsnappare är en fågel med orange fjädrar som inte är lätt fläckig. Den orange är avstängd, som en krämig version av den ljusa färgen, och visas i de mest dolda plats på fågeln: under vingarna och något vid sidan om.

en sax-tailed flugsnappare under flygning skulle visa upp mer av sin orange färg än en uppflugen på en gren.

Denna art återfinns huvudsakligen i södra och centrala staterna i USA och norra Mexiko. De flyttar också längre söderut i Mexiko och Centralamerika.

Andinska Cock-of-the-rock

De andinska Cock-of-the-rock är en medelstor, unika fyndet i den andinska molnskogar i Sydamerika. Hanen är lysande ljus orange fjädrar likna en huva sjal virad runt fågelns huvud och axlar, med den nedre halvan av kroppen täckt av svarta fjädrar.

Den övre delen av hannens huvud kan se ut som en liten afro, men knölen är faktiskt en del av fågelns skallen.

Den kvinnliga fågel av denna art är mycket mindre attraktivt, med en dov orangy-brun färg dominerar hela kroppen. Hon är kvar av henne mer stilig kompis efter om ägg och lämnas att höja barnen ensam.

Detta fågelarter "diet består av en mångfald: frukt, insekter och även grodor.

    Previous:nothing
    Next:hur man läser en stjärnkarta
    
    Copyright © 2011 give2all.org