välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör 12 volt till 24 volt konvertering

Postad av : P-O Lennartsson

Spänning används när man hänvisar till elektricitet. Enheter som kräver el har en skriftlig anteckning som indikerar spänning som krävs och oavsett om det är likström (DC) eller alternativ ström (AC). De flesta av de gånger, enheter levereras med adaptrar som gör att du kan ansluta en 12 volts maskin i en 220-volts-system. När du använder olika enheter, måste de alla samma spänning

Du behöver:. .
Step Up Transformer
Byta Converter.
Likriktarbrygga.


1.
Kontrollera om den fungerar med likström eller suppleant ström. Notera den aktuella typen.
2.
Konvertera en 12 volt växelström till 24 volt växelström genom att helt enkelt koppla transformatorn till 12 volt enheten.
3.

Växla från 12 volt AC till 24 volt DC. För att göra detta, anslut steget upp transformator direkt till 12 volt enheten och sedan använda en likriktarbrygga för att göra ström som DC.
4.
Förändring från 12 volt likström till 24 volt AC med hjälp av att byta omvandlare och sedan steget upp transformatorn.
5.
omvandla 12 volt likström till 24 volt DC. Använd byta omvandlare för att slå till AC, då steget upp transformatorn. Slutligen, använd en likriktarbrygga att föra den tillbaka till DC.

Tips och varningar


  • Försök att köpa produkter som kommer direkt i önskad ström och spänning, som den utrustning som krävs för att göra förändring kan vara ganska dyra.
  • alltid Iaktta stor försiktighet vid hantering av el, som någon kortslutning kan resultera i allvarliga skador på det elektriska systemet. Saknar skydd kan också orsaka dig skada eller död.
    
    Copyright © 2011 give2all.org