välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör etanol av switch gräs

Postad av : Jonathan Nyberg

Biobränsle är en av de viktigaste teknikerna granskas av experter för att hjälpa den amerikanska bryta sitt beroende av utländsk olja. Jordbruket forskare har undersökt ett antal grödor för detta ändamål, såsom majs, vete, sockerbetor och sockerrör. På senare tid har "andra generationens" icke-livsmedelsgrödor som switchgrass, som växer ymnigt utan dyra odling, studerats. Switchgrass är inhemska till Nordamerika och växer i många delar av USA Det har ett rotsystem som hjälper jorden motstå erosion och filter föroreningar. Det kräver lite befruktning. Switchgrass är också naturligt resistenta mot många skadedjur och sjukdomar
1.
Växa sig stora mängder switchgrass. En av fördelarna med switchgrass är att det kan odlas i marginella områden mellan och vid gränserna av andra grödor. Detta använder farmable landa effektivt. Det kan också planteras för att använda områden olämpliga för traditionella grödor. Switchgrass är en hög avkastning gröda, och kräver inte en stor mängd dyra gödselmedel som skapar avrinning föroreningar. Dess rotsystem bidrar också marken behålla vatten. Switchgrass är enkelt integreras i traditionella jordbruksproduktionen.
2.
Samla in switchgrass. Switchgrass skördas med traditionella slåttern utrustning efter att den övre tillväxten har dött tillbaka, vanligtvis mitten till slutet av oktober i de flesta regioner i landet. Ett tunnland av switchgrass kan ge sex till åtta ton per hektar när befruktade. Lämna en 6-tums stubb efter skörd för att skydda rötter från winterkill. Skär switchgrass kan balas till rektangulära enheter. För närvarande finns det inga små datorer för enskilt bruk, så måste du ta med din balar switchgrass till närmaste bearbetningsanläggningen. Rådfråga din statliga jordbruks förlängning för växt platser. Kontrollera med processanläggningar för storleken på balen föredra.
3.
Behandla switchgrass använda cellulosa biobränsle tekniker. Skapa etanol kräver att växtmaterial delas upp i en socker och sedan jäsas till etanol. Detta görs med hjälp av hydrolys, en process att tillsätta vatten för att bryta kemiska bindningar som håller växtfibrer tillsammans, och genom användning av vissa typer av enzymer. Switchgrass första är hackad i mindre bitar, då enzymer tillsätts som bryter dessa delar i komponenter av cellulosa, hemicellulosa och lignin. Ligninet, som innehar växtfibrer tillsammans, tas bort och används som energi för andra steg i processen. När komponenterna bryts ner till socker, är det jäsas till etanol med hjälp av jäst mikroorganismer. Denna etanol är sedan vidareförädlas till användbar bränsle.

Tips och varningar


  • nya odlingsmetoder och processer för att omvandla biomassa till etanol utvecklas ständigt. Forskning ditt tillstånd jordbruks förlängning för information om avancerad odlingstekniker och state-of-the-art förfaranden bearbetning.
    Previous:nothing
    Next:Definitionen av syra-bas titrerkurvorna
    
    Copyright © 2011 give2all.org