välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av orkanen klocka

Postad av : P-O Lennartsson

National Weather Service har befogenhet att utfärda en orkan titta när byrån anser att en av dessa gigantiska stormar är ett potentiellt hot mot marken. Orkanen titta skiljer sig från orkanen varning och är ett bra stöd för den allmänna säkerheten

Assorted Klockor

Under meteorologiska termer, meddelar en klocka potentialen för farligt väder-t. ex. ett åskväder, tornado, orkan eller stormen-att inträffa. Dock är tidpunkten för ett sådant väder och där det kan hända i nuläget osäkert.

Hurricane Watch

National Weather Service kommer att utfärda orkanen titta på specifika områden, vanligtvis längs kusten, när den avgör en orkan kan hota en region inom ett spann på 24 till 36 timmar.

Funktion

Begreppet orkanen Watch gör att allmänheten ska få tid att tänka en plan om en orkan inte hit sin region.

Förberedelse

Efter orkanen klockan utfärdas, bör du noga övervaka alla väder sändningar noga och förbereda sig för att göra sådana saker som säkert utemöbler, styrelse up-fönster och livsmedel lager och dricksvatten.

Hurricane Varning

Orkanen varning kommer när det visar sig säkert att en orkan kommer att drabba ett visst område inom 24 timmar eller mindre. Ofta när NWS utfärdar en orkan varning kommer det också att följa med översvämning klockor, blixt livsmedel klockor och klockor tornado.

    
    Copyright © 2011 give2all.org