välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar bladet av en björk

Postad av : Annika Hultén

Björken, som ingår i Betula släktet, finns i flera varianter och är en gemensam anläggning för den nordliga skogarna. Bladet liknar flera andra träd och buskar, inklusive alar, bok, hophornbeam och Ironwood. Men björklöv kan särskiljas från blad av liknande träd

Du behöver:. .
Grenar från en björk
träd identifiering handboken.

ha undersökt Leaf


1.
Titta på en björk först för att avgöra om bladen är enkel eller sammansatt. En enkel löv är en där varje blad är individuellt ansluten till trädet. En björk har en enkel blad.
2.
Undersök provet gren ytterligare att avgöra om varje blad är motsatta eller suppleant i det sätt på vilket varje kvist fäster vid större gren. Eftersom björklöv fästa på olika platser längs gren, en gren i taget anses de vara suppleant.
3.
Ta en närmare titt på bladet för att se om det är flikiga eller unlobed. En flikiga blad är en som har flera fördjupningar i form av blad, till exempel en ek eller maple. The björklöv är unlobed.
4.
Kontrollera bladkant att se om den är tandade eller släta. Björkar har faktiskt dubbel-tandade blad, en viktig punkt i deras identifikation.
5.
Titta igen på den övergripande formen för att avgöra om den är elliptisk eller inte. Det björklöv har en bred bas samt kommer till en punkt i spetsen. Sammantaget kan Bladform beskrivas som hjärtformade.

Tips och varningar


  • Observation av barken på björken kommer att hjälpa bekräfta din blad granskning och även bidra till att avgöra vilken art av björk som du har. Det finns fyra vanliga björkar som finns i östra skogsmark: den gula (Betula alleghaniensis), den grå (Betula populifolia), floden (Betula nigra), och den vita eller papper björk (Betula papyrifera). Identifiering av ett björklöv faller under större föremål DENDROLOGI, undersökning och identifiering av vedartade växter. Dra inte leva bark från en björk.
    
    Copyright © 2011 give2all.org