välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om biodling för nybörjare

Postad av : P-O Lennartsson

Biodling är en tusenårskall hedervärt avbildad på väggarna i gamla egyptiska tempel. Biodling är en precis lika viktig hobby och yrke nu som det var hundra år sedan

Hives och utrustning

Langstroth registreringsdatafilen är den mest populära och en branschstandard. Du behöver full skyddsutrustning, bland annat en hatt, slöja, överdragskläder och handskar. Ett bi rökare genererar rök och håller bin lugn medan avvecklingen är öppen.

storlek och läge

Plats bikupor där de kommer att få full sol, en fri entré och en närliggande vattentäkt. Bikupor kräver begränsade utomhus så länge de är på ett avstånd från grannens egendom och döljs av höga staket eller buskar, vilket tvingar bina att flyga ovanför folks huvuden.

Skaffa Bin

Få levande bin från apiarists eller utrustning leverantörer, kärna kolonier rekommenderas för nybörjare medan etablerade kolonier är bättre för erfarna apiarists. Du kan också samla Bikolonier med att samla in dem i en låda med tätt lock och överföra dem på en tom kupan.

Colony Hälsa

bigården registrering finns i alla stater att förhindra exponering av dina bisamhällen för bekämpningsmedel och skadliga kemikalier. Det ger dig också tillgång till en bikupa inspektör som kommer att inspektera din bikupa och koloni för parasiter och sjukdomar.

Biodlare Utbildning

Många universitet, biodling och enskilda apiarists erbjuder klasser eller utbildning i hur man förvalta och vårda bisamhällen.

http://knowall.mobi/Brand/Staples

http://knowall.mobi/Brand/Staples/New_York

    
    Copyright © 2011 give2all.org