välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

spagettispray ingredienser

Postad av : Annika Hultén

Silly String är en sprejburk fyllda med vätska som avger en lång rad av färgstarka skum. Barn och vuxna älskar att leka med den. Det är roligt på fester och evenemang. Du kan också ge någon en bra överraskning med det. Det är något klibbig och fastnar på kläder, väggar, hår och andra saker. Silly String är gjord av några konstiga ingredienser, dock. Det är känt att skador kläder, vinylytor, handdukar och sängkläder. Kolla in de ingredienser av spagettispray innan man sprejar på eller i närheten av något.

Poly isobutylmetakrylat

Poly Isobutyl methacrylateis en akrylharts som ger spagettispray formen det tar. Utan harts det skulle förbli en liquidy slask. För mycket harts gör att strängen blir för tjockt och för lite gör det vått och torrt. Det är mycket viktigt för att kompensera för spagettispray men är bara 10 till 15 procent av blandningen. Plaster är vad som orsakar spagettispray att ta på sin långa och slanka, string-liknande form.

sorbitantrioleat

Detta är det ytaktiva eller ytan agent av blandningen. Detta är den ingrediens som gör harts skum och justerar klibbighet av strängen. Det är samma typ av ingredienser som hjälper rengöringsmedel skum. Med fem procent av det totala blandningen denna ytaktiva kan vi se varför spagettispray bara något är sticky. Too stor del av denna ingrediens gör att strängen över skum och bubblor i bitar. För mycket av det och de trådar skulle vara så klibbiga att de skulle vara svåra att ta bort från ytor.

Dichlorodifluoromethane

Dichlorodifluoromethane är den viktigaste ingrediensen. Det är ett drivmedel och helt enkelt skjuter blandningen av ingredienser ur aerosol kan. Det hjälper också ingredienserna för att aktivera och skum samt utgör en hud och ansluta sig till. Den aerosol kan är en högt tryck som håller ingrediens vätska tills drivmedel skjuter ut det. Eftersom dessa ingredienser skall förvaras på ett sådant högt tryck, kan de flamhärdigt och bör inte sprutas nära en låga.

Referens: www.knowall.mobi

 

    
    Copyright © 2011 give2all.org