välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man läser en hel stenbock horoskop

Postad av : Stefan Svensson

Tolka en hel Capricorn horoskop kräver att bedöma det primära vinkel relationer mellan solen i Stenbocken och de övriga 10 i den natala astrologiska diagram. Förstå dessa primära relationer, eller "aspekter", ytterligare avslöjar Stenbockens tecken

Du behöver:
Natal födelse chartCelestial Guide, av Jim Maynard

Grunderna

.
1.
ta notis om månens placering i Stenbockens horoskop. Om du ser månen i Oxen eller Jungfrun, månen tecken trigoner (är vid 120 grader) solen i Stenbocken. Detta är en positiv position för månen eftersom det går förenligt tecken av samma element, såsom jord, eld, vatten eller luft, som kombinerar harmonisk energi. Om månen är i Skorpionen eller Fiskarna, är det en sextil (60 grader av separation mellan tecken), vilket gör det en bra placering, men mindre än en trigon eftersom tecknen inte är av samma grundämne, men fortfarande kompletterar varandra, såsom jord och vatten.
Om Månen är i Kräftan är det vid 180 grader, eller "motsätter" till solen i Stenbocken, som är en stressande placering eftersom de två kännetecknen är diametralt motsatta varandra. Om månen faller i Vågen eller Väduren, en 90 graders "square", det är svårt eftersom elementen är oförenliga, såsom eld och vatten.
Därför bestämmer en väl eller illa placerade månen känslan natur Stenbocken.
2.
Venus position bestämmer älskar och passioner i Stenbocken. Om Venus trigoner solen kommer passioner och intressen för den person bli ännu tydligare, medan om Venus är sextil är det också en bra placering, men sämre än den stora trigon. Torg och motsättningar i solen och Venus skapar en orolig, eller åtminstone ifrågasatt, kärleksliv.
3.
Capricorn förmåga att expandera kan anges genom Jupiters position. Till exempel, om Jupiter trigoner solen, kommer de olika klara sig bra i livet utan större ansträngning. Om solen sextiler Jupiter den säkerställer material och företagets framgång också. Om solen motsätter sig eller torg Jupiter, hinder på vägen till framgång är sannolikt.
4.
När solen trigoner Mars den har en positiv inverkan på arbetslivet för den enskilde. När solen sextiler Mars också förebådar lycka till i arbetet, men inte lika stark som trigon. Om Mars och solen är på samma planet (Stenbocken) du känner personen mycket ägnas åt arbete eftersom arbetet kännetecknet i arbetet planeten. Solen kvadratiska eller motståndare till Mars är en svår, eller åtminstone utmanande, placering påverkar personens inställning till arbetet i allmänhet.
5.
Merkurius position betecknar tankeprocesser och mentalitet på personen. En sol Trine Merkurius kommer att göra tänka och kommunicera relativt lätt, och en sol sextil Merkurius är den samma, men i mindre grad. Om Solen fyrkanter eller motsätter sig Merkurius kommer det att finnas utmaningar att möta och övervinna. Tänka och känna kommer inte att vara lika smidigt anpassas där det finns en kvadratur eller opposition.
6.
Saturnus, Neptunus och Pluto generationerna planeter, och deras banor påverka en generation människor som har samma placeringar. Planeten Chiron upptäcktes ungefär 10 år sedan och anses vara en lägre oktav Venus på samma sätt som Pluto betraktas som en lägre oktav Mars --- de har samma egenskaper men har mindre effekt. Influenserna för dessa planeter är mindre personligt, allmänt berör en stor grupp människor.

Tips och varningar


  • Använd astrologi som en kompass, inte en regel.
  • Gör inte ödesdigra förutsägelser baserat på astrologiska tolkningar. Ingenting är absolut.
    Previous:nothing
    Next:Definitionen av klinometer
    
    Copyright © 2011 give2all.org