välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar en mil

Postad av : Jonathan Nyberg

För att beräkna en mil, måste du samla den information som behövs för att göra en noggrann mätning av avstånd. Det är möjligt att beräkna en mil med din steglängd och steg ackumulerat från en dags vandring

Du behöver:.
Mätning tapePedometerCalculator

Beräkna en mil från Din Stride

.
1.
Först måste du räkna ut din steglängd. Lägg en bit måttband på marken. Se till att marken är en plan yta och att bandet är i en rak linje. Du kommer att börja i början av måttbandet, med tån på ena foten på nollmarkeringen.
2.
Walk tio steg. Du bör gå i en vanlig takt, varken snabbare eller långsammare än normalt. Om det känns konstigt till en början kan du gå fram och tillbaka några gånger för att få din pacing rätt. Se till att för din slutliga loppet är din tå från början av måttbandet.
3.
På din tionde steg, stopp. Obs där din främre fot finns. På måttbandet, märk ut platsen nåddes av tån på främre fot.
4.
Nu har du avståndet från den första tån på ditt första steg till den första tån på tionde steg. Dela detta avstånd med 10. Detta nummer är din genomsnittliga steglängd.
5.
Om du inte in avståndet i meter, konvertera detta nummer till fötter nu. Till exempel: Om din genomsnittliga längd noterades i centimeter, multiplicera med 0,0328 för att konvertera till fötter. Annars, om din genomsnittliga steglängd är till exempel 24 inches, är din genomsnittliga steglängd i fot två (eftersom det finns 24 inches i 2 fot).
6.
Nu när du vet de steg av din steg i fötterna, kan du beräkna en mil. Det finns 5. 280 meter i en mil. Helt enkelt dela 5. 280 meter med din genomsnittliga steglängd för att lära sig hur många steg det tar att gå en mil. Om din genomsnittliga steglängd är 2 meter, till exempel, kommer det att ta 2. 640 steg att gå en mil. Att undvika att räkna till tusentals i huvudet, ta med en stegräknare för att mäta de åtgärder som vidtagits.
7.
Om du vill beräkna hur många miles du har gått över en dag tid, kolla din stegräknare i slutet av dagen. Skriv ner antalet steg din stegräknare rapporter. Multiplicera antalet steg med din steglängd och sedan dividera med 5. 280 meter.
8.
Det är också möjligt att beräkna längden på en löpsteg, och beräkna en mil sprang i stället för gick. Men se till att ta extra hänsyn vid beräkningen din steglängd. Den takt med vilken du kör eller jogga måste vara konsekvent genom hela loppet. Inte alla stegräknare räkna stegen från att köra eftersom det är en annan rörelse än att gå, så se till att dubbelkolla din stegräknare förmåga innan du slutför en körning.

tips och varningar


  • Om du är osäker på en omräkningsfaktor, eller kan inte komma ihåg om att multiplicera och dividera ett visst antal, hitta en omräkningsfaktor på ett uppslagsverk eller online sökverktyg. Multiplicera eller dividera för att avbryta enheter. Ett annat alternativ är att använda en omvandling miniräknare lätt att hitta med en online-sökning. Om du redan känner en hastighet och den tid det tar att gå en viss sträcka, kan du också beräkna avstånd i miles. Bara multiplicera hastigheten med tiden. Om en bil kör två timmar på 64 miles per timme, reste det 130 miles.
    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar laplacian
    
    Copyright © 2011 give2all.org