välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är bipollen för?

Postad av : Annika Hultén

Bipollen tillägg är gjorda av pollen som samlas in av arbetstagare bin från olika blommor, juveler när de återvänder till kupan och förpackade för att användas som tillskott av människor som söker alla typer av resultat och botemedel. Det finns många anledningar människor använder bipollen, av vilka vissa kan vara rätt för dig

Vad är Bee Pollen?

Bee pollen består av pollen som arbetstagaren bina samlar från ståndare i blommorna. Använda saliv, bin samlar pollen på sina framben, som tas bort när de återvänder till kupan med en skärm som samlar in pollen göra till kosttillskott. Bee pollen är maten som biet larver föds upp, och det är cirka 40 procent protein. Den innehåller också små mängder av enzymer och nektar till av bina.

Näringsmässigt

En kontrolleras faktum om bipollen är att den innehåller de flesta av de näringsämnen som behövs för hälsosamt liv. Det sägs vara en av de mest näringsmässigt kompletta livsmedel som finns, och innehåller många vitaminer, såsom: Vitamin A, Vitamin B-1 (tiamin), vitamin B-2 (riboflavin), vitamin B-3 (Niacinimide), Vitamin B-5 (pantotensyra), vitamin B-6 (pyridoxin), vitamin B-12, C-vitamin, vitamin D, vitamin E, biotin och folsyra. Den innehåller också en mängd mineraler, såsom: Kalcium, klor, koppar, järn, magnesium, mangan, fosfor, kalium, selen, kvarts och svavel. Observera att bipollen är inte standardiserad, och de näringsämnen kan skilja sig från tillägg att komplettera och även pillret piller. Studier som utförts på de näringsmässiga fördelarna med bipollen visar att möss kan leva stark, frisk liv och har en normal livslängd när de ges bara binas pollen.

Styrka och energi

Flera av de andra påståenden om bipollen är mindre skär och torkas. Idrottare har varit kända för att använda bipollen för att förbättra uthållighet, energi och styrka, vilket kan bero främst på dess näringsvärde. Det har kallats en rejuvenator eller tonic och en del människor rekommenderar att den används för att hjälpa till med återhämtning från sjukdom. Men medan vissa människor är snabba att kalla bipollen ett enskilt ämne med förmågan att behandla och bota många olika förhållanden, många bipollen experter som Angela på bee-pollen-buzz. com tyder på att bipollen bästa roll är som en del av en regim för att främja god hälsa.

Cancer?

Vissa platser hävdar en länk mellan bipollen och cancer motstånd, som bygger främst på en enda studie 1948, med titeln "Fördröjning av utseendet av påtaglig juvertumörer i C3H Möss efter intag av Pollenized Mat , "som visade bipollen var effektivt för att bromsa eller stoppa utvecklingen av juvertumörer hos möss särskilt uppfödda för att utveckla tumörer och dö av dem. Detta har dock inte visats i andra studier, och detta var en studie på möss, inte människor. Bipollen kan vara till hjälp för att främja god näring till patienter som genomgår kemoterapi, men effekter utöver det inte har övertygande visat.

Allergi Varning

Innan bipollen, det finns några faktorer som du måste vara medveten om. Flera publicerade artiklar uppger att människor som tar bipollen har upplevt allvarliga allergiska reaktioner, inklusive anafylaktisk chock, efter att ha tagit bipollen kosttillskott. Andra rapporterade fall består av personer som har utvecklat akut hepatit efter intag av kosttillskott som innehåller bipollen. Det är viktigt att tala med din läkare om eventuella tillägg, inklusive bipollen, att du vill ta innan du tar dem, speciellt om du har några sjukdomar. Personer med allergier, speciellt mot pollen eller blommor, bör vara försiktig med bipollen, och sluta ta det omedelbart om du upplever några tecken på anafylaxi, inklusive kliande utslag, svullnad av svalget eller andra delar av kroppen, väsande andning, tryck över bröstet, andningssvårigheter, svimning, svårigheter att svälja, kräkningar, diarré, magkramper, blekhet eller rodnad. Om du upplever några av dessa tecken efter att ha tagit bipollen, ring en läkare eller 911 omedelbart.

Försiktighetsnot

Kom ihåg att alla bipollen inte är skapade lika, så innan du köper göra en del forskning på människor som gör det och se om innehållet i bipollen de säljer har analyserats av ett laboratorium, och om de ger någon form av en garanti av innehållet i tillägget. Bipollen kan vara till nytta som del av en behandling för bättre hälsa, men fortsätt med försiktighet.

En sökning i Googles Scholar sökning kommer också länka dig till några av de tillgängliga forskning om bipollen, samt information om fall av allergiska reaktioner och biverkningar av bipollen kosttillskott.

    Previous:nothing
    Next:fakta om den globala uppvärmningen
    
    Copyright © 2011 give2all.org