välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Kennedy Space Center presenter

Postad av : Charlotte Wannberg

Att hitta en present till din yttre rymden fanatiker kan vara en utmaning, och trots att Internet har en uppsjö av rymd-tema tingeltangel till salu, är Kennedy Space Center en pålitlig källa till stora gåvor att din astronomi älskare kommer att uppskatta.

Flash Drive

En "transfer" flash-enhet är en bra idé för en astronomisk dator mutter. Det håller 2GB och ser ut precis som en rymdfärja.

Modeller

Kennedy Space Center har ett brett utbud av modeller som finns, såsom modeller av rymdfärjan Orbiter, Saturn V och vårt solsystem. En perfekt present till far och son eller space-kärleksfull syskon att arbeta tillsammans.

Glasöga brevpressar

Dessa vackert utformad brevpressar kommer att glädja mottagaren. Njut av lockande mysterium Saturnus eller den vackra skildringen av Venus fångas i glas.

Space Blanket Den klassiska "utrymme filt" är gjord av samma material som används i isoleringen på rymdfärjan. Detta är en stor gåva och ett måste för varje bilens bagageutrymme eller nödsituation kit.

Meteorit Du kan faktiskt köpa en meteorit. En hel en är en jättestor $ 12. 000 och väger 81 u00A3. ! Men du kan köpa meteoriten fragment för mycket mindre, och de är mycket lättare att bära runt.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör varm utsäde peppar fågel
    
    Copyright © 2011 give2all.org