välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör rörblad infusers med eterisk olja

Postad av : Valon Istrefi

Reed infusers är en säker och enkelt sätt att fylla en boyta eller kontor med en behaglig doft, utan behov av rök eller eld. Beroende på var du köper dem från, vass infusers kommer att gå för en vacker slant eller ett billigt pris. Du kan också köpa rotting vass och eteriska oljor separat så att du har ett bättre urval i vad dofter du får. Om du väljer eteriska oljor att använda istället för syntetiska doft oljor, måste du lägga till något till dem så att de inte kommer att dunsta eller bli alltför överväldigande.

Du behöver:
Eterisk olja
. Dipropylenglykol.
Rotting vass.
Glasflaska.
Tratt.


1.
Bestäm vilka eteriska oljor som du vill använda. Du kan använda mer än ett men du bör se till att de två dofter harmonierar väl. Lägg en droppe var en i en liten burk och blanda ihop dem för att testa hur blandningen kommer att lukta.
2.
Blanda tre delar eterisk olja med sju delar dipropylenglykol på kort glas flaska utan lock. Dipropylenglykol kommer att hindra den eteriska oljan avdunstar ur flaskan men kommer fortfarande att göra det möjligt för röret att suga upp blandningen.
3.
Placera vass i burken och lägga den på en plats där det inte kommer att vältas av barn eller husdjur. Om oljan blir omkull, städa upp direkt så att det inte fläckar eller skada någon ytor.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör onda lasrar
    
    Copyright © 2011 give2all.org