välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om en Bluebird naturliga livsmiljö

Postad av : Jonathan Nyberg

Att veta om Bluebird naturliga livsmiljö är ett viktigt första steg för fågel entusiaster som vill studera arter i naturen. Trots att det finns tre typer av Bluebirds i Nordamerika, livsmiljöer för varje art är mycket lika, och enkelt kan lokaliseras av en sökare som vet vad man ska leta efter. Bluebirds kan hittas i bergsområden och i dalar och slätter, men den vanligaste funktionen att länka ihop dem är att de ofta nära öppna ytor och de tenderar att bygga bon i gamla hackspett hål inuti lövträd.

 


 

Geografi

Det finns tre typer av Bluebirds för närvarande lever i Nordamerika: östra Bluebird finns öster om Klippiga bergen är Western Bluebird finns väster om Rocky Mountains, och Mountain Bluebird finns i högre höjder of the Rockies från Kanada till Arizona. The Mountain Bluebird lätt kan identifieras genom sin något större storlek samt dess solida blå färg. Den östra Bluebird är mindre till växten och har en röd bröst och haka med en vit mage. Västra Bluebird liknar dess östra kusin, men det har en blå haka medan den röda färgen på bröstet når längre runt till rygg.

Fakta

Bluebirds kommer oftast söka upp ängar och öppna områden som kan antingen högt upp i bergen eller i de lägsta dalarna. De föredrar öppna vidderna såsom fält, prärie, och ängar för sina bostäder, och i allmänhet stanna nära sina utvalda hem tills de flyttar. Bluebirds har också varit känt att söka människor orsakade livsmiljöer i fält, betesmarker, golfbanor där en stadig livsmedelsförsörjning och vatten-källan kan hittas i närheten. Eftersom Bluebirds föredrar öppna ytor, tätbefolkade områden såsom städer tenderar att sakna Bluebirds helt och hållet.

Fakta

Bluebirds inte äta fågelfrö, och kommer att söka mjölmask och insekter som främsta näringskälla, tillgripa gemensamma daggmaskar i sin kost endast av absolut nödvändighet. Bluebird unga kan inte mage att daggmaskar, antagligen på grund av den korniga smuts som finns i maskarna "magar, och kommer att bli sjuka och uttorkade om tvingas förlita sig på dem som sitt huvudsakliga födokälla. Omkring 68 procent av en Bluebird diet består av insekter som gräshoppor, larver, spindlar och skalbaggar, medan resterande 32 procent kommer från frukt såsom druvor och bär.

Missuppfattningar

Det är en vanlig missuppfattning att Bluebirds är en mycket vidsträckt och blomstrande arter. Sedan införandet av gråsparv in på områden som en gång dominerades av Bluebirds, har invånarantal sjunkit till uppskattningsvis 90 procent av vad de en gång var. Detta beror på att fåglar som gråsparv, förutom en mängd andra djur, tar över Bluebird boning, lämnar den utan någon lämplig plats att bygga ett bo.

Expert Insight

När du letar efter Bluebirds i deras naturliga miljö, det finns några bra sätt att avgöra var man kan hitta dem. Eftersom Bluebirds inte gör sina egna hem, kommer de lever oftast gamla hackspett hål som är ca 1 1 /2 inches i diameter. De brukar inte bor i städer på grund av ett ökat antal rovdjur och brist på de öppna ytorna de föredrar. Naturliga Bluebird rovdjur inkluderar tvättbjörn, ormar och katter, så söker sig till områden som inte är befolkade kraftigt med dessa djur. Konkurrenskraftiga fåglar kommer att ta över Bluebird bon, så om du ser ett antal gråsparvar eller gärdsmyg hus när du söker, kan du exakt anta att de har gått vidare till näste någon annanstans.

    Previous:nothing
    Next:hur man blir en naturfotografen
    
    Copyright © 2011 give2all.org