välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man njuta av naturen i staden

Postad av : P-O Lennartsson

Bor du i den stora staden, men längtar efter vidderna? Kanske du bara vill ge dina barn en smak av naturen innan det är allt borta? ? Inte har någon aning om var du ska börja

Du behöver:.
Äventyrlig anda
park i närheten.


1.
1. Plantera blommor eller en trädgård. Det är en urban rörelse händer där husägaren växt örtagårdarna något ställe de kan, oftast på deras tak! Om du inte har en bakgård, kan du använda ditt tak, eller så kan du skapa en "trädgård-in-a-box", vilket är precis vad det låter som. Få rätt mark, så frön i en behållare stor nog för rötterna att sprida och växterna att gro, och du kommer att växa din egen, självgående grönsaker på nolltid! Prata om att vara på god väg till självförsörjning! Yay för att gå grönt!
Du kan även ha fönster lådor fulla med mångfärgade blommor för att pigga upp en dyster gata eller kvarter. Välj perenner, de kommer tillbaka varje år
2
2!. . Ta med barnen till parken med din hund. Tryck dem på gungor, spinn på Merry-go-round, klättra apan barer, och låtsas att du är ett barn igen! Ta med en frisbee och spela "hålla sig borta" från hunden! Njut av att vara utanför med det gröna gräset, den blå himlen, och din familj för en dag. Ta med en picknick och alla du har en sit-down, familjemåltid utanför. (Glöm inte att ta kibble för Fido eller kommer han att tigga för deli kött!)
3.
3. Gå till en vinterträdgård att titta på den vackra exotiska växter, eller ett observatorium och ta en Star-watching tour! En kul och studieresa hela familjen kommer att minnas i många år framöver. Gå när det finns en extra speciell händelse inträffar, som en exotisk fjäril visa eller en fallande stjärna. Men du kan behöva köpa biljetter i förväg, eller boka platser!
4.
4. Besök en skogschic butik. Gå till en utomhus sport redskap och klädbutik, som REI eller The North Face, att möta människor som ägnar sig åt sådan verksamhet på en regelbunden basis. Dessa arbetare känner sina grejer! Kommer du inte bara ta "utomhus febern" genom att vara runt alla utrustning för utomhusbruk, men du kommer att kunna pumpa arbetarna för information om närmaste vandringsleder, sjöar, campingplatser, promenader och natur. De kommer förmodligen vet, eller åtminstone kommer att kunna peka dig till någon som kommer.

tips och varningar


  • Ge inte upp! Chansen finns, det finns många människor precis som du, som längtar efter naturen. De är där ute, väntar på att hittas.
  • Du kan behöva köpa biljetter i förväg, eller fläckar reserv för en stor händelse.
    Previous:nothing
    Next:naturresurser som finns i hawaii
    
    Copyright © 2011 give2all.org