välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

annan typ av gräs

Postad av : P-O Lennartsson

Det finns många olika typer av gräs för att passa behoven hos många olika typer av gräsmattor. Medan vissa människor som för deras gräsmatta att se friska, levande och fullvuxen, kan andra människor föredrar för sina gräs att titta tam och helt under kontroll samtidigt som man håller attraktiv när man skär. Genom att veta vilka typer av gräs är ute, kan man göra ett välgrundat beslut om vilken typ av gräs de vill för sina öppna ytor

Betydelse

Olika typer av gräs kan ge områden helt olika känslor. Gräs kan vara inbjudande och perfekt för en gräsmatta där grillar ofta äger rum eller öppen yta framför en byggnad som försöker locka kunder. Å andra sidan kan gräset hålla folk borta, vilket är idealiskt för människor som inte vill bli störd, eller det kan vara en bra indikator på att den närliggande byggnaden är övergiven. Inte bara det, men olika människor tycker olika typer av gräs, och det är viktigt att veta vilken typ av gräs du innan gillar plantera en gräsmatta.

Zoysia Grass

Zoysia gräs är ett bra val om ägaren är ute efter en tam gräs att fylla en gräsmatta eller framsidan av ett företag i ett område med varmt klimat. Zoysia gräs kommer att stanna en ljusare grön färg än många andra länder i Södra gräs, och det tar inte så mycket vattning eftersom vissa av sina konkurrenter. Dessutom kan det vara trampa på utan att förlora sitt utseende.

Bermuda Grass

Trots Bermuda gräs är främst för södra klimat och väder har det varit känt att kalla årstider som om det alltid var menat att vara en Norra gräs. Bermuda gräs flyttar också över gräsmattan snabbt efter planteras, och det är något mer behagligt att gå på än gräs som Augustinus och Zoysia.

St Augustinus Grass

Som en av de tuffaste gräs runt, gör Augustinus för bra gräs om du vill ha picknick eller spela på sport på din gräsmatta eller öppen plats. Det kan också gick på om och om igen utan att se något mindre kvar i framför ett hus eller kontorsbyggnad. Detta gör det till ett attraktivt val för ägare som vill göra som lite som möjligt på deras gräsmatta utan att det försummade titta.

Kentucky Bluegrass

Ängsgröe är ett utmärkt val för alla som bor eller arbetar i ett kallare klimat som vill ha sin gräsmatta eller öppna ytor att vara en rik, mörk-grön-blå färg. Kanske något förvånande, detta är mycket estetiskt tilltalande gräs också tuffa runt kanterna och kan gå på flera gånger utan att orsaka synliga skador på gräsmattan.

Monkey Grass

En mycket intressant val kallas apa gräs. Detta gräs fungerar perfekt på långa vägar eller gränserna för en trädgård eller poolområde. Den långa, böjda blad i Monkey gräs växa upp från ett centrum område, vilket gör det ser mer ut som ett gäng i enskilda anläggningar än vad du skulle vanligtvis tänker på som ett gräs som skulle kunna fylla en gräsmatta. Kanske med lite kreativitet, kan apan grass användas i en ännu större mängd olika sätt.

Engelskt rajgräs

Detta rajgräs är en av de tuffaste och snabbaste typer av gräs som kan odlas i nordliga klimat. Den har tunna, böjda blad, men till skillnad från apa gräs det tenderar att växa för att fylla hela området där den odlas. Detta gör engelskt rajgräs ett utmärkt val för människor i svalare områden som vill tillbringa så lite tid som möjligt upprätthålla en gräsmatta.

    Previous:nothing
    Next:alternativa bränslen för motorcyklar
    
    Copyright © 2011 give2all.org