välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder en kompass för att hitta fastighetsgränser

Postad av : Annika Hultén

Vare sig du vill staket en fastighet, tvist ett taxeringsbeslut eller bevisa att du bor i eller utanför en politisk behörighet kan du använda en orientering kompass för att hitta och verifiera din tomtgräns. Söka undersökning insatser kan vara en utmaning, särskilt om de har övervuxen av gräs eller ogräs, som omfattas av eroderad jord eller ens flyttat på grund av jordskred. Det är en bra idé att köra en lång, träpåle bundna med tejp fluourescent band för att göra det enklare att hitta dina insatser nästa gång. Moving undersökning markörer är ett brott i de flesta jurisdiktioner, och kommer inte att leda till en permanent ändring av den rättsliga dimensioner av din bostad

Du behöver:.
Orientering compass6-meter lång trä rodFluourescent plast band tapeMetal detectorBrush cutterWeeding klo <. br>


1.
Gå till din lokala County Recorder kontor för att få en kopia av din tomtgränsen beskrivning. Du kanske måste betala en avgift per sida. Du CNA göra ansökan online om ditt län har en webbsida. Läs igenom din egendom beskrivning kontroll för varje omnämnande av naturliga gränser som inte längre finns, såsom en ström eller bäck säng som gått torr, eller en fastighet som nu är under vattnet på grund av en nedströms dammen. Begära att bli hörda för att få fastigheten bytt gränser om det finns betydande och bestående förändringar till poster som tidigare gränser.
2.
Leta ursprungsplatsen av din bostad beskrivning. Leta undersökningen insats som markerar sin ståndpunkt. Om det behövs, hacka bort borste eller överväxt, och använda en ogräs klo att exponera insats. Lämna en 6-meter lång stav bundna med fluourescent band för att markera spel.
3.
Stå på ursprungsplatsen med din orientering kompass öppna. Tur att möta den riktning som anges i fastigheten beskrivningen. Gå ut avståndet ges vid Agle och riktning anges i descritption att hitta den andra insatsen. Använd en metalldetektor för att hjälpa dig om det finns en hel del överväxt eller erosion har täckt insatsen. Markera den andra insats med ett spö och fluorescerande tejp.
4.
Upprepa steg 3 för varje ytterligare undersökning spel. Var noga med att ha en professionell besiktningsman kontrollera den korrekta platser för din undersökning insatser innan du gör några bestående förändringar på fastigheten, som att gräva en brunn, septisk linjer eller en stiftelse, bygga ett staket eller vägg, och säljs eller arrenderas mineral, bete eller vatten rättigheter.

    
    Copyright © 2011 give2all.org