välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en skala storlek berg för barn

Postad av : Annika Hultén

Barn i alla åldrar gillar att leka med spela deg, och de större sina skapelser, desto bättre det roliga. Bygga en skala storlek berget är inte så svårt som det kan tyckas. Använda spela deg och ett par artiklar från runt huset, kan det göras snabbt och enkelt. Barnen kommer också njuta dekorera sitt berg och lägga till sin egen personlighet till projektet. Dessutom kan den skala storlek berget användas inom vetenskap mässor och skolprojekt

Du behöver:. .
2 koppar salt2 koppar water4 msk
 vegetabiliska oil6 koppar flourMixing bowlOld newspaperBaking dishEmpty 2-liters bottleButter knifeAcrylic paintPaintbrush.


1.
Blanda mjöl och salt tillsammans i skålen. Häll oljan och vatten. Blanda väl. Blandningen ska vara smidig och fast som gjutning lera. Om det fortfarande är rinnande, tillsätt en liten mängd mjöl, blanda väl och låt den lufttorka i några minuter.
2.
Hitta en plan yta att arbeta på. Det bör vara en plats som inte kommer att behövas för något annat direkt. En arbetsbänk i garaget eller ett kort tabellen ur vägen är bra ställen.
3.
Lägg tidningspapper över arbetsytan. Ställ ugnsform på bordet. Insidan av ugnsform kommer att skapa basen av berget. Om du vill ha ett stort berg, använda en större antenn, om du vill ha en mindre berg, använd en mindre skålen
4
Placera soda flaskan i upprätt position i ugnsform. . Börja gjutning degen runt flaskan. Börja vid basen och fortsätter lägga upp och runt flaskan tills den är täckt. Upprepa processen tills berget är lika bred som du önskar. Använd ditt finger eller en smörkniv för att lägga skrevor.
5.
Låt berget för att torka över natten. Använd akrylfärg att lägga liv och färg till berget. Måla berget nyanser av brunt med skuggiga skrevor i svart. Använd vit för att skapa en snöig topp.

Tips och varningar


  • använda lagra köpte lera för att spara tid.
  • Lägg små mängder mjöl om degen är våt och låt den lufttorka några minuter innan du lägger mer.
    Previous:nothing
    Next:hur man identifierar ätliga vilda växter
    
    Copyright © 2011 give2all.org