välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör peppar talg

Postad av : Jan-Olof Stoor

De flesta vilda fågelälskare delar gärna med sin samling av skräck berättelser där ekorrar och tvättbjörnar. Dessa djur har plundrat och förstört fågelholkar så länge människor har inställningen ut dem för deras älskade fåglar. Critters verkar vara särskilt förtjust i talg, ett viktigt komplement till vilda fåglar under vintern, när deras naturliga källor av mat är knappa.
Om du är trött på utfodra din talg till skurkarna, det här är recept för dig. Lätt att göra, innehåller denna talg mycket varm paprika, som inte kommer att bry fåglarna eftersom de saknar smaklökar. . Men, ekorrar och tvättbjörnar gör, och kommer bara prov denna talg gång

Du behöver:
1 kopp lard1 kopp gula cornmeal3 koppar rullade spannmål oats1 kopp krispigt jordnötssmör butter1 kopp sugar6 färsk habanero eller Scotch Bonnet peppers4 msk  pulveriserade cayenne pepperLarge glas blandning bowlMicrowave säker blandning bowlMuffin tinCupcake papersBaking pan pizza cutterSealable förvaring av livsmedel påsar.


1.
pulverisera den färska habanero eller Scotch paprika motorhuven i en mixer eller matberedare . Ställ åt sidan.
2.
Sätt ister och jordnötssmör i ett glas mikrovågssäkra skål, och smält dem i mikrovågsugnen. Rör det smälta ister blandningen mycket bra.
3.
Blanda majsmjöl, socker och pulveriserad cayennepeppar i ett stort glas skål. Blanda väl.
4.
Häll ister blandningen i de torra ingredienserna. Blanda allt mycket bra. Sked i pulveriserat paprika. Tillsätt havregryn en kopp i taget, och blanda efter varje tillsats. Den talg bör bli så tjock att du inte kommer att kunna röra den. Om det inte är riktigt tjock nog, fortsätta att lägga lite mer havregryn.
5.
Line en muffin tenn med cupcake papper. Skeda upp talg i tidningarna till ett djup av ungefär en tum. Kylskåp tenn att härda talg. Ta bort papper och den lilla talgkaka är redo för din talg feeder. Förvara dem i kylskåp och frysa vad som inte ska användas inom en vecka i förslutningsbara påsar för förvaring av livsmedel.
6.
Fördela talg blandningen i en bakform till ett djup av cirka en tum, om du inte vill använda cupcake metoden. Kylskåp pannan tills talg stelnar. Använd en pizza cutter att skära härdat talg i mindre kakor. Kylskåp njurtalg block, och frysa överskottet i förslutningsbara påsar förvaring av livsmedel.

    Previous:nothing
    Next:om vilka typer av supernovan
    
    Copyright © 2011 give2all.org