välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

psykologi karriär i det militära

Postad av : Stefan Svensson

Psykologi karriärer i efterfrågan. Alla grenar av Careers Service erbjuder i psykologi och kräver grader. En psykolog behöver inte vara i militären för att ha en karriär inom psykologi, men

Psykologi Bakgrund

Psykologi har många områden och delområden. Det studerar psykiska funktioner och beteenden hos individer. Fält omfattar djurs psykologi, fiende psykologi, klinisk psykologi och personlighetspsykologi, alla användbara i det militära.

diagram av fienden

Psykologer i militären att avgöra psyket av fienden. De utforskar vad som gör dem vidta de åtgärder som de gör och ibland hjälpa till med att fånga fienden.

Annan användning av psykologi i det militära

En psykolog är inte bara begränsas till slagfältet. Psykologer finns i VA-mandat sjukhus att arbeta med soldater med Post Traumatic Stress Disorder (PTSD) eller andra sjukdomar som en följd av värnplikten.

Grader krävs

en kandidatexamen i psykologi är skyldig att ha en karriär i psykologi i det militära. Intresserad personal kan välja en specialitet i psykologi vid Masters och doktorand nivå.

Psykologi program i militära

olika grenar av tjänsten har psykologi program som utformats speciellt för tjänsten medlemmar är intresserade av att få en kandidatexamen eller högre grad i psykologi. Att fastställa de kvalifikationer, kontakta officer division utbildning. Om en civil, kontakta den lokala officerarnas rekryteringstjänst för militären för kvalifikationer.

    Previous:nothing
    Next:annan typ av gräs
    
    Copyright © 2011 give2all.org