välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

användning av electro pneumatik

Postad av : Jeanette Morales

Du behöver:
Glass scooper med avtryckare handtag

Få människor har hört av electro pneumatik, men de spelar en viktig roll i vissa nisch aspekter av teknisk utveckling. . "Electro" hänvisar till det faktum att enheten är elektriskt aktiv, och "pneumatiska" till det faktum att enheten behandlar kontrollera flödet av luft-så en elektro pneumatisk anordning oftast kallas en elektriskt styrd luftventil. Från en blygsam musikalisk ursprung till moderna datorstyrda industriell bearbetning, electro pneumatik utgör en viktig länk i den teknologiska kedjan.

Origins of Electro pneumatik i orgel

Den första elektro ventil var avsedd att reglera luftflödet i orgel, där elektriska impulser som styrs av knapparna kontrollera individuella luftventiler avseende särskilda noter. Detta var en betydande förbättring jämfört med organ som används mekaniska mekanismer ensam, vilket leder till en lägre underhåll orgel. Genom 1905 elektro pneumatiska ventiler var vanligt med organ, som refereras av boken The Art of orgelbyggeri av George Ashdown Audsley.

Electro Pneumatik i Industri

I modern tid, electro pneumatik har används skiljer sig väsentligt från sina musikaliska rötter. Den mest intressanta är elektropneumatiska meddelandehantering rör som används för att flytta objekt snabbt och säkert genom stora byggnader. Även om det kan tyckas långsökt att använda en trycklufts slang meddelandesystem, några lager-stil distribution butiker anställa electro pneumatiska system för att bistå i sina system cash management (dvs. säker kontanter droppar), vilket begränsar anställd risk när kontanthanteringen och minska Risk för ett rån. Electro pneumatik används också i ett antal automatiserade tillverkningsprocesser där tidsinställda och regisserad luftflöde krävs. Några exempel är luft-baserat material kylsystem och manipulera lätta industriella material.

Samlade effekten av Electro Pneumatik på Technology

denna dunkla gren av tekniken har fått en allmänt positiv effekt på industrialisering och produktion genom att lägga till ännu ett alternativ för industriell maskin ingenjörer att manipulera varor. Electro pneumatiska anordningar bistå även i produktionen av bilar genom robot som drivs sugkoppar som flyttar ömtåliga glasföremål. Det är nästan omöjligt att lista alla de tillverkade objekt som till viss del elektriskt kräver kontrollerade luftflöde under tillverkningsprocessen. Med utvecklingen av avancerade dator-kretsar, elektriskt styrda luftventiler blir allt vanligare på grund av den lätthet med vilken de gränssnitt med kretskort.

    
    Copyright © 2011 give2all.org