välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

saker som äter gräshoppor

Postad av : Stefan Svensson

Du behöver:
vattenglas
. Vatten.
Kartong torget.
Stor och tydlig glasskål.
Karamellfärg.

Choklad-omfattas gräshoppor anses vara en delikatess i länder som Mexiko och Kina. Men en gräshoppa är hullingförsedda ben och hårda exoskelett gör det svårt att äta för de flesta djur. Fåglar, flugor och spindlar är några av de djur som äter dessa insekter. Deras gräshoppa kost hjälper till att hålla ekosystemet balanserad, jordbrukarna måste stå lite skördeskador på grund av insektens minskande befolkning.

Fåglar

Fåglar är en framstående jägare av gräshoppor. Bluebirds, kardinaler, och hackspettar är bara några av de hundratals olika typer av fåglar som livnär sig på dessa insekter. Många jordbrukare locka fåglar till sin mark under våren och sommaren med incitament som vatten och foder. Fåglar är ett bra sätt att gräshoppa befolkningen finns i grödor.

Flies

Flugor är ett osannolikt predator gräshoppor tanke på deras minimala storlek. Även vuxna flugor kan inte äta vuxen gräshoppor, deras larver festa på gräshoppa ägg. Vuxna flugor lägger ägg instinktivt bredvid deras avkommor byte. När fluglarver kläcks, börjar de omedelbart konsumerar gräshoppa äggen.

Spiders

Spindlar är ett välkänt rovdjuret av gräshoppor. Svarta änkan och brun spindlar enstöring är exempel på leddjur som design duk robust nog för att ta en vuxen gräshoppa. Måste dock spindlar injicera snabbt gräshoppor med sina gift som insekter kan orsaka omfattande skador på sina nät.

    Previous:nothing
    Next:Hur hittar jag ut åldern på en stjärna?
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org