välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur konvertera CCF till insparningar

Postad av : P-O Lennartsson

Vissa gasbolag betalt för den mängd gas du använder. Räkningar visar gas mätt i CCF enheter eller hundratals kubikfot. Den mängd energi i varje CCF av naturgas kan variera, så att andra gasföretag fakturera dig för hur mycket energi i gasen de tillhandahöll. Räkningar visar gas mätt i insparningar.



Jämföra energipriserna från olika leverantörer kräver förmåga att konvertera mellan CCF och insparningar. En enkel matematisk formel omvandlar CCF till insparningar och kan hjälpa dig att hitta bästa möjliga pris för ditt gasförsörjning.
1.
Ange CCF värdet på en miniräknare. Till exempel, om din gas räkningen visar du använde 100 enheter av naturgas i CCF, mata in 100
2.
Multiplicera CCF värde av 1,025. Ett CCF är 1,025 therm, så att multiplicera med 1,025 kommer att konvertera CCF värde i insparningar. Skriv ner svaret.
3.
Kontrollera beräkningen för fel. Dela svaret genom 1,025 för att omvandla Termen värde tillbaka till CCF värde. Resultatet kommer att bli det antal ccfs som du startade. Om det inte, det var ett fel, så upprepa beräkningen.

Tips och varningar


  • energiinnehållet i gas varierar varje månad. Omvandlingen värde 1,025 är därför en ungefärlig omvandling värde.
  • omvandlingsvärde är så nära 1 att en del gasföretag överväga CCF och therm värden vara identiska.
  • Exakt omvandlingar värdena visas på samma naturgas räkningar.
  • Therm är den internationella enheten för energi. En therm motsvarar 100. 000 BTU eller British Thermal Units.
    Previous:nothing
    Next:lokalisering av tundra biom
    
    Copyright © 2011 give2all.org