välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur konvertera sockerrör till bränsle

Postad av : Annika Hultén

Processen för jäsning av socker producerar etanol, en alkohol baserad bränsle ersättare. Grödor med hög naturlig sockerhalt, såsom majs är de vanligaste, men enligt Texas State Energy Conservation Office, är sockerrör den bästa grödan för etanol konvertering på grund av sin naturligt hög sockerhalt. Det är också den bästa eftersom fiber och biprodukter massa bränns för att producera el, vilket gör den totala energiinvesteringar i omvandlingsprocessen mycket lägre än med andra högt socker grödor.

Du behöver:
Sockerrör
. Cane milj.
Destillering moms.
Distillery jäst (turbo, hyper eller standard).
Skimmer.
Kondenserande moms.


1.
Samla in sockerrör, och transportera det till en kvarn.
2.
Extrahera socker juice från sockerrör genom att trycka på, eller pressning, stjälkar sockerrör att separera massa och fiber från juice.
3.
Placera saft i destillering moms och lägga till aktiv, eller levande, jäst kulturer med ett belopp i enlighet med leverantörens anvisningar i jäst typ, till sockerrör juice. Låt blandningen jäsa i cirka fem dagar.
4.
Skumma av den svarta, tjärliknande biprodukt av jäsningen, vilket är ett resultat av nedbrytning av socker molekyler, med ett skimmer. Hetta upp resten av vätskan destillera den tills den når önskad etanol nivå.
5.
Blanda cirka en del bensin och 19 delar etanol, beroende på motorns behov och använda för att underblåsa en motorn konfigurerad för att bränna etanol bränsle.

    Previous:nothing
    Next:egenskaper av växthusgaser
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org