välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man Hardwire en 12 volts kontakt

Postad av : Stefan Svensson

Många portabel elektronik använder batterier som strömkälla. Däremot kan kostnaderna för batterierna under livstiden för en bärbar elektronisk utrustning strategi hundratals dollar.

Om en bärbar enhet som arbetar på 12 volt likström elektrisk ström används endast i en fysisk plats, det . kan vara fördelaktigt att Hardwire (göra en permanent elanslutning) ett 12V DC adapter kontakt till batterifacket i stället för att installera batterier

Du behöver:
bärbar elektronisk utrustning (t. ex. en batteridriven radio).
12 volt DC-adapter.
Elektriska tång.
Eltejp.
Lödkolv.
Elektronisk löda.
Borrmaskin.


1.
Öppna batterifacket till bärbar elektronisk utrustning. Borra ett hål genom batteriluckan som är bred nog att rymma adaptern spetsen.
2.
Klipp av spetsen nätadaptern. Dra isär trådarna tills det finns en 6 tum åtskillnad mellan ändarna. Strip en halv tum isolering från båda ändarna och placera en bit eltejp över i slutet av positiva Adapter Wire.
3.
Dra adaptern ledningar genom hålet i batterifacket. Twist den negativa ledningen slut på våren terminalen i slutet av batterifacket, och löda kabeln till fjäderplinten.
4.
Ta bort bit eltejp från den positiva ledningen . I slutet mittemot negativa fjäderplinten finns det en platt positiva batteripolen, håll i slutet av den positiva ledningen till terminalen, och löda kabeln till terminalen
5
. . Stäng batteriluckan. Anslut adaptern till ett eluttag.

    Previous:nothing
    Next:en lista över forensics
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org