välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en hemmagjord ringklocka

Postad av : Jonathan Nyberg

Även om många människor har dörrklockor i sina hem, de flesta är elektriska dörrklockor med högtalare och ljudeffekter. Mycket få dörrklockor använda klockspel och hammare längre. Den första dörrklockor använde enkla elektromagneter att dra en hammare mot en ringklocka. Hammaren skulle slå ringklockan med lite kraft och göra ett högt tutningar ljud. Däremot kan du göra en av dessa gammaldags dörrklockor hemma. Hjälp ditt barn att göra en ringklocka som ett forskningsprojekt, eller använda det som din egen vetenskap demonstration

Du behöver:.
Coated koppartråd.
1-tums tjock dymling.
Wire snips.
Avisoleringstänger.
6-volts batteri.
Eltejp.
Syrefri kartong.
Hot lim.
Stora järn eller stål spik.
Miniatyr gong.


1.
Slå in pluggen med koppartråd i nära tillsammans spolar. Slutet Batteriet ska cirka 4 inches lång med 6 inches av tråd släpa bort pluggen, använd snips att klippa av kabeln. Rulla spolen fäst den andra änden av tråden så du har en annan 6-tums svans. Klipp tråden här också.
2.
Skala beläggning från den senaste tum av varje koppartråd svans. Stand en syrefri kartong (som en skokartong) på sin sida och dra ditt 6-volts batteri inuti. Kör en sträng smältlim över mitten av ovansidan av lådan. Tryck din koppartråd batteri i limmet.
3.
Böj metalltråden svansar i rutan, tejpa en av svansar till den negativa polen på batteriet. Låt den andra svansen hänga fritt, men se till att det når den positiva batteripolen.
4.
Ställ miniatyr gong till vänster öppna änden av kopparspiral. Lägg huvudet på den stora spiken i annan öppning. Din miniatyr gong är precis vad det låter som, en liten kinesisk stil gong i en fri-stående ram. De är vanligtvis ungefär lika stort som handflatan.
5.
Touch fri släpa tråd svans till batteriets pluspol. Den resulterande elektriska fältet inuti röret bör dra spik genom röret och göra det bang i gong. Din ringklocka är klar.

Tips och varningar


  • Du kan använda något som gör massor av buller för en gong. En tibetansk sjungande skål skulle fungera bra, som skulle en liten klocka upphängd en ram.
  • Måla kartongen för att skapa en konversation pjäs eller att ge en konversation bit en snyggare utseende.
    Previous:nothing
    Next:Hur konvertera sockerrör till bränsle
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org