välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

strömförbrukning för London Tower Bridge

Postad av : Jan-Olof Stoor

Även om mycket förlöjligade när den först öppnades, har Tower Bridge i London blivit en ikon del av stadens silhuett. Öppnade 1894, är den rörliga bron den enda i sitt slag på Themsen och är fortfarande i bruk med mycket liten ändring i sin design

Design

Byggd i slutet 19th century, är Tower Bridge i London av en rörlig design annars känd som en Klaffbro. De två centrala delarna upphöja att tillåta båtar tillgång till resten av Themsen.

Funktion

Det hydrauliska systemet används för att höja de två centrala delarna av bron. Dessa drivs av en elektrohydraulisk drivmekanismen som använder olja som hydraulvätska.

Tredje motorn

samt hydraulsystemet, en tredje motor Systemet installerades under andra världskriget som backup i händelse av skada på de två hydrauliska motorer i krigstid. Denna motor är en 150 hästkrafter ångdrivna design som byggdes av ansedda tekniska konglomerat Vickers-Armstrong.

Energiförbrukning

Under de senaste åren en höjning av brons utliggare har reducerats till varje 24 timmar. Under de återstående 23 timmar, sex ackumulatorer lagra tillräckligt med ström för att driva dubbla 350 hästkrafter hydraulsystem och gör bron höjas i mindre än fem minuter.

Future

För närvarande Tower Bridge är renoveras och uppgraderas att vara redo i tid för OS 2012. Hittills utfört arbete inkluderar nya gångvägar och ljus och ett besökscenter som berättar historien om byggandet av bron.

    
    Copyright © 2011 give2all.org