välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är syftet med en isolationstransformator?

Postad av : Ulf Friberg

En transformator förändringar en nivå av spänning eller ström till en annan genom att förmå el från en spole av tråd till en annan. Eftersom rullar inte röra, är de ingående och utgående kretsar fysiskt isolerade

One-to-One Isolation

Vissa program behöver isolera kretsar med någon spänning eller ström öka eller minska. Av spolar till de primära och sekundära sådana transformatorer har samma antal varv-en kvot på 1-till-1

Säkerhet

En-till-en krafttransformatorer isolera användaren från källan för säkerheten. En sådan transformator skulle ansluta en båt till en kraftledning utan att båten ledningarna att röra vid kraftledningen.

Audio Isolation

För att förhindra eller minska buller, behov produktionen i en förstärkare att isolera komponenter från högtalare. En isolationstransformator i förstärkaren utgångskrets par signalen till högtalarna utan fysisk anslutning.

RF Isolation

Resultatet av en radiosändare måste isolera de fysiska komponenterna i kretsen från antennen. Radio frekvensutgång förstärkare par den sända signalen till antennen via skyddstransformator.

Likström Isolation

telefonlinjer som utför komplexa digitala förstärkare information behöver med jämna mellanrum. Vid in-och utgångar i varje förstärkare, transformatorer isolera DC komponenten av signalen att driva alla förstärkare i rad.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar ömsesidig induktans
    
    Copyright © 2011 give2all.org