välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan locka en Aquarius

Postad av : Annika Hultén

. Ta reda på hur man kan locka en Aquarius, som tecken Vattumannen kärlek kommer att matcha med, och hemligheter att göra en vattuman att bli kär i dig
1.
Om du vill uppvakta din Aquarius kärlek match, måste du locka dem först. För att attrahera en Aquarius, försök att visa din unika sida. De som är födda under Vattumannens uppskattar ofta unika och excentricitet.
2.
När du har samlat de locka en Aquarius kan du börja undra: "Vad skyltar kommer att göra en bra Vattumannen älskar matchen? "Svaret är att alla skyltar är potentiellt bra matcher. Du behöver bara lära sig om de särskilda Aquarius du har i åtanke. Vad är viktigt för dem, hur de vill bli behandlade, ect.
3.
När du är i relationen, hålla kärleken vid liv genom att hålla uppmärksam på behoven i din Aquarius. Som ibland excentriska människor, de kan ha excentriska behov. Du kan behöva justera. Men aldrig stanna i en relation om du känner att någon-Aquarius eller på annat sätt-är att ställa krav på dig som du hittar orimligt. Om så är fallet kan det vara så att din Aquarius kärlek match helt enkelt inte var skrivet i stjärnorna-och det är dags att gå vidare.

    
    Copyright © 2011 give2all.org