välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

livsmedel för vintern vildmarken överlevnad

Postad av : Charlotte Wannberg

husrum, mat och dricksvatten är nycklarna till efterlevande i öknen, oavsett vad säsongen. Vinter vildmark överlevnad, trots bristen på frukt och grönsaker växter, behöver inte vara en omöjlighet. Precis som vilda djur som rådjur och kaniner kan överleva de kalla månaderna utan viloläge, kan människor också hitta näring i vildmarken om du vet var du ska leta. Läs om några av de livsmedel som kan foraged i vildmarken under denna hårda säsongen och vara beredd för nästa razzia i skogen eller på fälten.

Djur

Svällning småvilt djur kommer att ge dig en leverans av protein och är mindre arbetskrävande än jakt. Djur som kaniner, fåglar och ekorrar är vanligen uppkommer i områden vintern vildmark och kan tillagas över öppen eld. Pimpelfiske är en populär vintersport, men kan också vara ett alternativ överlevnad om du är nära en flod eller sjö och har den nödvändiga utrustningen.

Växter

Wilderness växter fortfarande kan foraged på vintern, men de kommer inte vara lika riklig som under våren och sommaren. Om du befinner dig i närheten av en damm eller flod, leta efter höga stjälkar av kaveldun. Alla delar av kaveldun anläggningen är ätliga, så även på vintern om kaveldun reduceras till sin stjälk, grävde roten kan fortfarande vara uppe och ätit. Gräs är också ätbara, liksom nötter och vissa skäller träd. Eftersom vissa växtarter är oätliga eller giftiga, rekommenderas att du bekantar dig med de ätliga arter i ditt område och inte förbrukar någon del av en växt som du inte känner igen.

Insekter och buggar

Samtidigt som buggar kan tyckas vara en äcklig måltid val, i en överlevnadssituation, insekter är ett bra alternativ i näringsmässiga villkor. Enligt Memorial University of Newfoundland, de flesta insekter är ätliga och erbjuder proteiner, kolhydrater, fett och även mineraler som järn. Under vintermånaderna kommer insekter inte vanligtvis på marken, men i någon form av dvala: leta efter dem under ruttnande träd, bakom lös bark eller under mossa eller stenar. De kan ätas råa eller rostade.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en liten kyckling inkubator
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org