välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av utter

Postad av : Ulf Friberg

Otters är mårddjur, som tillhör samma djurgrupp som skunkar, järv och vesslor. Utter har vissa egenskaper, såsom en strömlinjeformad kropp, stark svans och simhud fötter, som gör att vara kraftfull och smidig simmare. Utter är hemma i vattnet, med vissa arter spenderar merparten av sin tid i floder, sjöar och havet. Två typer av utter lever i Nordamerika, med en större variation i andra delar av världen.

Giant River Otter

jätteutter som bor i La Plata, Amazonas och Orinoco flodsystem i Sydamerika är den största av alla uttrar. Några nå längder på 6 meter och väger nästan 75 pounds. Dessa uttrar har de vattenavvisande skikt gemensamma för alla uttrar och kan stänga sina öron och näsborrar när nedsänkt i vatten. Jätten utter, enligt National Geographic webbplatsen kan konsumera från sex till nio pounds fisk per dag, med varelser som ormar och kräftor även på sina menyer. Flod utter lever i grupper och djuren kommer att försvara sitt territorium mot inkräktare. Jätten flod utter drabbats hårt av fångstmetoder och jakt minska sitt sortiment från över större delen av Sydamerika till sitt nuvarande skick, med befolkningen uppskattas till några tusen.

Eurasiska Otters

Nej utter i världen har den geografiska fördelningen så omfattande som den eurasiska uttern. Denna medelstora utter, vilket i genomsnitt mellan 15 och 20 pounds, bor i områden som sträcker sig från Europas atlantiska kustregionen till Rysslands Stillahavskusten, norra Afrika och Asien. Den eurasiska uttern är den mest oberoende och ensamma i utter, med hanar har ett stort område att patrullera som inte inkluderar andra hannar, men det kan innebära vissa honor. De eurasiska utter normalt foder under föda på natten.

Nordre älv Otter

Den norra flod utter i Nordamerika kommer att vara aktiva under dagen om människor inte störa sin lista. Detta utter lever i åar, floder och andra vattendrag i skogsområden av kontinenten. Den norra flod utter är hemma i vattnet, öka sitt huvud något som den trampar vatten för att visa sin omgivning, enligt "National Audubon Society Field Guide till däggdjur. "Den norra floden Otter roar sig själv när ensam eller i grupp. Dessa uttrar bedriva verksamhet såsom organ surfa i den nuvarande av älvar och åar eller glider ner leriga stigar i vattnet.

Sea Otter

havsutter är den tyngsta medlem i vessla familjen, med några väger så mycket som 100 pounds. Dessa marina däggdjur har vad Defenders of Wildlife hemsida beskriver som tätaste päls av alla djur, vilket gör upp för sin brist på det fettlager mest marina däggdjur måste hålla sig varm. Havsuttrar spenderar mycket av sin tid i grunda kustvatten i Stilla havet, från Kalifornien till Alaska och Sibirien bort och Japan. Det havsutter kvarstår om sjöliv som sjöborrar, musslor och krabbor, som förvärvades av dykning till avstånden så djupt som 330 meter under ytan.

    Previous:nothing
    Next:Toucan fågellokaler
    
    Copyright © 2011 give2all.org