välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar planetutväxling

Postad av : Valon Istrefi

Planetväxel system består av tre huvuddelar. Kuggkransen är den yttersta växel på gearset. Solen växel är centrum redskap i systemet och är omgiven av planetväxlar. Planetväxlarna kan fungera på en enda axel i stället för många. Detta gör att beräkna utväxlingen enklare eftersom du bara behöver räkna tänder i ett särskilt avsnitt, medan andra utväxlingar skulle kräva att du ska räknas som flera olika växlar. Det är viktigt att notera om växeln är i overdrive eller underdrive och åtgärder av transportören, eftersom detta kommer att påverka processen för beräkning av växel.
1
Räkna antalet tänder solhjulet och antalet tänder kuggkransen om planetväxlar är satt i. underdrive med transportören som produktion. Lägg till två numren tillsammans.
2.
Dela resulterande talet med antalet tänder på driving medlem för växeln i underdrive när transportören är utdata. Den totala är utväxlingen för denna utväxling.
3.
Dela antalet tänder på driving medlem genom att summan av solhjulet och ring kuggar på planetväxel för ett system som i overdrive med transportören som ingång. Resultatet utgör den utväxling för att överföringen inställningen.
4.
Räkna antalet tänder på den drivna redskap och antalet tänder på driving växel om planetväxeln är inställd i underdrive med lufttrafikföretaget förvaras.
5.
Dela antalet körda kuggar av antalet drivande kuggar för att få utväxling för systemet inställning.

    Previous:nothing
    Next:hur man kan beräkna tryck i vätska
    
    Copyright © 2011 give2all.org