välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man linje ett metspö bete

Postad av : P-O Lennartsson

Fiske är en gemensam hobby som uppskattas av miljoner människor världen över. Om du aldrig har fiskat förut, foder ett metspö och sätta bete på det kan kännas som en skrämmande uppgift. I verkligheten tar det minuter att genomföra, och är mycket enkel. När du köper linjer och rullar, se till att storlekar och modeller är kompatibla med din specifika metspö. Dessutom måste du köpa betet som anges för den typ av fisk du är ute efter att fånga, eftersom olika typer av bete används för att fånga olika arter av fisk.

Du behöver:
metspö
. Fiskeredskap (inkluderar alla krokar, linjer, en rulle och nödvändig utrustning).
Reel.
Sax.
Bete.


1.
Lägg rullen på stången genom att klicka in det i rullen spåret i mitten av staven.
2.

Knyt lösa änden av linan runt rullen i medsols. Vägleda linje genom alla loopar i staven, vilket kommer att hjälpa till att hålla linjen säker. Du bör lämna cirka 6 meter lina hängande över toppen på stolpen.
3.
Vrid rullen handtaget till rulle i raden tills din rulle är nära två tredjedelar av linje, klipp av överskottet linje från toppen.

4.
Knyt drag eller krok till slutet av fiskelina.
5.
Haka betet på drag. Om du använder levande bete, måste du se till att koppla in den på ett sätt som inte kommer att döda den. Det vanligaste tillvägagångssättet är att sätta kroken genom svansen av levande agn (räkor, elritsa, mask)

tips och varningar


  • representanter vid tackling eller utomhus butiker kommer att kunna hjälpa dig att välja ut lämplig hantera utrustning för ditt metspö.
    Previous:nothing
    Next:hur man bygger ett tråg hjort mat
    
    Copyright © 2011 give2all.org