välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

gemensam trädgård spindlar i Kalifornien

Postad av : Jonathan Nyberg

spindlar är vanliga i hela Kalifornien trädgårdar och varierar i storlek, färg och web form. Även om alla spindlar är giftiga, få är farliga för människan. Spindlar är utmärkta former av skadedjursbekämpning, hjälper skydda växter mot skadliga insekter, och kan även hjälpa till med störande insekter, såsom bin och myggor.

Argiopes

Argiopes kommer ofta bygga duk sida vid sida och ofta har en stor sicksack stabilimentum i centrum av deras webb. Deras gift är inte farligt för människor. Vanliga argiopes inkluderar svart-gula Argiope, det banded Argiope och silver Argiope. De är utmärkta för insektskontroll.

Orb Weavers

orb-weaver familjen har flera hundra arter i Nordamerika. De är vanliga trädgård spindlar vars olika arter varierar mycket i storlek. Denna familj omfattar den stora ladan och spindlar trädgård som vanligtvis finns att göra stora omloppsbanor duk varje natt. Deras gift är inte farligt för människor.

Black Widow

Svarta änkor typiskt bygga sina nät enligt objekt, i motsats till iögonfallande platser. Honan är svart med röd timglasform på hennes runda mage, och hanen har röda och gula ränder och fläckar och är betydligt mindre än honan. Svarta änkan honor är särskilt bra att kontrollera populationerna av syrsor och flugor och äter allt mindre än henne som händer i hennes webb, inklusive hennes kompis och avkomma.

En kvinnlig Svarta änkans gift är skadligt för människor . Enligt National Geographic, är svarta änkor anses vara de mest giftigaste spindlar i Nordamerika.

Andra vanliga spindlar

Andra vanliga Kalifornien spindlar inkluderar flera gräs, hoppa, lodjur, krabba och varg arter spindel. Många av dessa spindlar inte göra duk men istället finns gömmer sig på blad eller bland gräset. Deras gift är inte farligt för människor.

    Previous:nothing
    Next:typer av våg turbiner
    
    Copyright © 2011 give2all.org