välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

omgivande väder instrument

Postad av : Jeanette Morales

Du behöver:
Metric (kilometer) vägmätare
. Calculator (tillval).

Ambient Vädret grundades 1998 och är baserat i Chandler, Arizona Företaget är en Internet-återförsäljare som specialiserat sig på väderstationer och tillhörande instrument som regn mätare, termometrar och detektorer blixtar. Ambient levererar utrustning från ledande tillverkare, vid sidan av en rad "eget märke" produkter väderstation. Företaget tillverkar även programvara väderstation, så att användarna kan komma åt och behandla väderinformation på persondatorer.

Ambient Weather WS-1180 Wireless Home Väderstation

WS-1180 är en kompakt, fullt fungerande väderstation avsedd för hemmabruk. Den består av väder-sensor anordningar för mätning av vindhastighet och vindriktning, luftfuktighet, barometertryck och andra väderrelaterade villkor. Data nås via en pekskärm konsol och detta kan anslutas till en persondator som kör EasyWeather applikation för Windows som levereras med enheten. Anslutning till datorn sker via en USB (Universal Serial Bus) porten.

Omgivande Väder AR-816 Handheld Vind mätare med Temperatur

AR-816 är en portabel apparat som lämpar sig för mobila användare som behöver tillgång till aktuella uppgifter vindhastighet. Detta omfattar fritidsverksamhet användare, till exempel para-segelflygplan, och akut användare tjänst som brandmän. Vindhastighet kan visas i miles per timme, knop (nautiska miles per timme), kilometer per sekund och meter per sekund. Ett stapeldiagram visar vindhastigheten mätt på Beaufort-skalan vilket är det mått som används av sjöfolk. Aktuella temperaturer och vind-chill faktorer visas också av enheten, som också har en automatisk avstängning för att spara på batteriet.

Ambient Vädret WS-0530 Trådlös Regnmätare

Enheten har trådlös överföring så att sensorer kan placeras upp till 100 meter från konsolen. Konsolen i sig kan monteras på väggen eller stå på ett skrivbord. Regnmätaren innehåller en temperatursensor, men den uppmätta temperaturen kan vara konstlat högt om lastprofilen är monterad i direkt solljus. Konsolen kan visa regn under en timme, en dag, och ett perioder vecka. Både konsolen och sensorerna drivs med batterier, 2 x AA i fallet med konsolen och 2 x AAA i fråga om givaren.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en elektromagnetisk magnet
    
    Copyright © 2011 give2all.org